AndroidHuaweiYleinen

Huawei Mate 9 Prosta tulossa Huawein kallein puhelin – hinta jopa 1300 dollaria

Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro

Evan Blass julkaisi eilen uusia kuvia ja tietoja Huawein tulevista Mate 9- ja Mate 9 Pro -puhelimista. Tänään tuttu vuotaja jatkaa samalla linjalla ja kertoo Twitter -tilillänsä muutamia lisätietoja puhelimista.

Nyt julkaistuissa tiedoissa Blass paljastaa, että uutuuspuhelimista tulisi löytymään 4x optinen zoomaus. Aikaisemmin tänä vuonna esimerkiksi Apple on julkaissut kaksoiskameralla varustellun iPhone 7 Plus -puhelimen, josta löytyy vain 2x optinen zoom. Huawei on aikeissa siis laittaa Applea tuplasti paremmaksi. Uusiin Mate -puhelimiin on yleisestikin odotettu todella hyviä kaksoiskameroita, jotka ovat Huawein ja Leican yhdessä kehittämiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Evan Blass on kauhistuttanut seuraajiaan myös kertomalla Huawei Mate 9 Pron parhaimman version olevan arvoltaan noin 1300 dollaria. Esimerkiksi Yhdysvalloissa Applen kalleimman puhelimen hinta on 969 dollaria, jonka takia Huawein tulevan puhelimen korkeahinta hämmentää.

Huawei tulee julkaisemaan Mate 9- ja Mate 9 Pron 3.11.2016 järjestettävässä tilaisuudessa Saksassa, mutta puhelimet tuskin tulevat myyntiin Suomessa ainakaan ensimmäisten maiden joukossa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android