SamsungYleinen

Samsung aloittaa Galaxy S10 5G -puhelimen myymisen Koreassa perjantaina

Samsung on kertonut aloittavansa myymään yhtiön ensimmäistä 5G-yhteyksillä varusteltua älypuhelinta kotimarkkinoillaan Etelä-Koreassa perjantaina 5. huhtikuuta. Kyseessä on Samsung Galaxy S10 5G -puhelin, joka julkaistiin jo helmikuussa yhdessä muiden Galaxy S10 -puhelimien kanssa.

Korea on ensimmäinen markkina-alue, jossa Galaxy S10 5G on tulossa myyntiin. Puhelinta odotetaan vuoden 2019 aikana myyntiin myös Suomessa, mutta tarkkaa aikataulua julkaisuun ei toistaiseksi ole annettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S10 5G ei ole kuten tavallinen Galaxy S10 varusteltuna ainoastaan 5G-yhtyksillä, vaan kyseessä on täysin oma puhelimensa. Laite tarjoaa suuren 6,7 tuuman QHD+ -tasoisen Dynamic AMOLED -näytön, Exynos 9820 -järjestelmäpiirin, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua tallennustilaa. Kameroita puhelimessa on jopa neljä takaosassa sekä kaksi etuosassa. Galaxy S10 5G on varusteltu myös suurella 4500 milliampeeritunnin akulla, langattomalla latauksella sekä lukuisilla ominaisuuksilla, jotka on nähty myös muissa Galaxy S10 -puhelimissa.

Koreassa Galaxy S10 5G tulee myyntiin kolmessa värissä, jotka ovat Majestic Black, Royal Gold, Crown Silver.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung