SamsungYleinen

Samsung aloitti Android 11 -päivityksen jakelun Galaxy A51 5G- ja Galaxy A71 -puhelimille Suomessa

Samsung Galaxy A51 5G

Samsung on aloittanut jakamaan Android 11 -käyttöjärjestelmäpäivitystä sekä One UI 3 -käyttöliittymää yhtiön viime vuoden Galaxy A51 5G- ja Galaxy A71 -älypuhelimille Suomessa. Samsung on jo aikaisemmin jakanut ahkerasti päivitystä muihinkin Galaxy A- ja Galaxy S -mallistojen älypuhelimiin, mutta tarkemmin Android 11:n saaneisiin laitteisiin voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Saataville tullut Android 11 -päivitys on molemmissa puhelimissa noin 2 gigatavun suuruinen, joten kyseessä on kookas päivitys. Samsung kertoo päivityksen mukana tulevan Galaxy A71 -puhelimelle Googlen 1. helmikuuta 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Galaxy A51 5G päivitetään heti One UI 3.1 -versioon ja mukana on Googlen 1. maaliskuuta 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden Galaxy A51 5G- ja Galaxy A71 -puhelimelle voi käydä tarkistamassa menemällä: Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.

One UI 3 -käyttöliittymä on Samsungin mukaan suunniteltu auttamaan keskittymään tärkeisiin asioihin. Visuaalisesti käyttöliittymään on tuotu uusia elementtejä aloitusnäyttöön sekä pikavalikkoon. Lisäksi Samsung kertoo parantaneensa käyttöliittymän suorituskykyä, jonka ansiosta sovellukset toimivat nopeammin ja ne kuluttavat vähemmän virtaa. Android 11 puolestaan tarjoaa paljon uudistuksia ja parannuksia yksityisyysasetuksiin. Android 11 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Korjaus 26.3.2021 klo 13.20: Korjattu tieto Samsung Galaxy A51 5G -puhelimen maaliskuun tietoturvapäivityksestä sekä One UI 3.1 -versiosta.
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Tuo Samsung Galaxy A51 5G: Android 11 -päivitys on Samsungin OneUI 3.1 -käyttöliittymällä ja Androidin 1. maaliskuuta tietoturvakorjausten tasolla.

    1. Kiitos tiedosta, korjasin tämän artikkeliin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung