AndroidSamsungYleinen

Samsung aloitti Galaxy S10 -puhelimien Android 10 -päivityksien jakelun

Samsung Galaxy S10 -malliston puhelimet.

Samsung on raportoidusti aloittanut päivittämään Galaxy S10 -puhelimiaan Android 10 -aikakauteen muun muassa Saksassa sekä Venäjällä. Aluksi päivitys on ollut tarjolla vain kalleimmalle Galaxy S10+ -mallille, mutta käyttäjät ovat raportoineet saaneensa Android 10 -päivityksen myöskin Galaxy S10e -puhelimilleen. Todennäköisesti Samsung on aloittanut jakamaan päivitystä kaikille kolmelle Galaxy S10 -mallille.

Aluksi päivitys on saatavilla vain muutamissa maissa, sillä Samsung on tunnettu rajallisesta päivitysjakelustaan. Android 10 tulee siis vaiheittain tarjolle, eikä se ole heti kaikkien saatavilla. Samsungin julkaisema päivitys sisältää siis Googlen tuoreimman Android 10 -version sekä Samsungin oman One UI 2.0 -käyttöliittymän. Tuoreessa One UI 2.0 -versiossa on muutettu muun muassa äänenvoimakkuuspalkkia pienemmäksi ja tumman tilan toimivuutta on laajennettu myöskin aloitusnäyttöön. Lisäksi Samsung on lisännyt uusia toimintoja digitaalisen hyvinvoinnin asetuksiin, joiden avulla voidaan hallita paremmin laitteen käyttöä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 10 -päivitykseen voi käydä tutustumassa tarkemmin laajemmassa artikkelissamme.

Suomessa Galaxy S10 -puhelimien ei ole vielä raportoitu saaneen Android 10 -päivitystä. Todennäköisesti Samsung tulee laajentamaan päivityksen jakelua, jos rajoitetun jakelun aikana ei tule vastaan suurempia virheitä.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android