SamsungYleinen

Samsung avaa uuden konseptin mukaisen huoltoliikkeen perjantaina Vantaan Tammistoon

Samsung avaa uusimman Support Center -huoltoliikkeensä Vantaalle Tammiston Tähteen tulevana perjantaina. Kyseessä on Suomen ensimmäinen uuteen Customer Service Plaza -palvelukonseptiin kuuluva myymälä ja huoltopiste, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen Samsung-brändikokemuksen viihtyisässä ja rennossa miljöössä. Myymälässä on esillä monipuolinen ja kattava valikoima Samsung-lisävarusteita sekä tarvikkeita, ja kaikki huollot tehdään tehokkaasti paikan päällä. Myymälässä saa Suomen asiantuntevinta Samsung-mobiililaitteiden palvelua arkisin 09.00-17.00.

”Tammiston Tähden uusi Samsung Support Center on huoltoliikkeidemme uusi lippulaiva. Se on samalla koko Suomen näyttävin ja viihtyisin Samsung-myymälä ja -palvelupiste. Kaikki huollot tehdään paikan päällä, eikä yhtäkään laitetta lähetetä esimerkiksi ulkomaille korjattavaksi.  Asiantunteva palvelutiimimme varmistaa, että asiakkaamme saavat kaiken mahdollisen irti Samsung-laitteistaan”, toteaa Samsung Suomen mobiililiiketoiminnasta vastaava johtaja Mika Engblom.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myymälän avajaiset järjestetään perjantaina 28.9.2018 klo 9 alkaen. Avajaistarjouksena 50 ensimmäiselle asiakkaalle tarjotaan näytön vaihto hintaan 100 euroa, Samsung-puhelinmallista riippumatta. Samsung kutsuu kaikki tutustumaan uuteen myymälään ja kysymään rohkeasti neuvoa asiantuntevilta myyjiltä, sekä viihtymään ja nauttimaan avajaispäivän antimista.

Lähde: Samsung Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung