AndroidOnePlusYleinen

Julkaisematon OnePlus 6T esillä tarkoissa kuvissa sekä videolla

OnePlus tulee esittelemään mitä todennäköisemmin uuden OnePlus 6T -puhelimensa 17. lokakuuta, mutta jo ennen tätä puhelimesta on kuultu ja nähty monia vuotoja. Tänään MySmartPrice.com on julkaissut sivuillansa tarkkoja kuvia sekä videon OnePlus 6T:n 3D-mallinnoksesta.

Kuvat ja video vahvistavat puhelimen ulkoisen olemuksen olevan pitkälti OnePlus 6:n kaltainen, mutta kuitenkin joitakin eroavaisuuksia on havaittavissa. Puhelimessa ei ole nähtävissä sormenjälkilukijaa takaosassa, sillä se on upotettu näyttöön ja sijaitsee näin laitteen etupuolella. Takaosassa on selvästi näkyvissä OnePlus 6:n kaltainen kaksoiskamera, joka vahvistaa kolmoiskamerahuhujen olevan perättömiä. Etupuolella OnePlus 6T:ssä on esillä suuri näyttö minimaalinen näyttölovi, josta löytyy ainoastaan yksi selfie-kamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan OnePlus 6T -puhelimeen on lupa odottaa 6,41 tuuman AMOLED-näyttöä pienellä lovella sekä sormenjälkilukijalla. Näyttö on todennäköisesti Full HD+ -tasoinen ja suojattu Gorilla Glass 6 -lasilla. Tehoista vastaa Snapdragon 845 -piiri, joka löytyi myös OnePlus 6 -mallista. OnePlus 6T -puhelimesta on odotettavissa ainakin 6 ja 8 gigatavun RAM-muistilliset versiot sekä 64, 128 ja 256 gigatavun tallennustilalla varustellut versiot.

OnePlus on jo aikaisemmin vahvistanut, että OnePlus 6T ei tule enää saamaan perinteistä 3,5 mm kuulokeliitintä. Kameroiden osalta odotetaan kaksoispääkameraa, joka koostuisi 16 + 20 megapikselin sensoreista, kun taasen etupuolella olisi yksi 20 megapikselin selfie-kamera. Huhuissa akun kooksi odotetaan 3700 milliampeerituntia.

 

Lähde: MySmartPrice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android