SamsungYleinen

Samsung esittelee uudet Galaxy S -sarjan lippulaivapuhelimet kello 20.00 – Katso Galaxy Unpacked -tilaisuutta täältä!

Samsung Galaxy Unpacked 2024

Samsung järjestää tänään kello 20.00 alkaen uusien Galaxy-lippulaivatuotteidensa esittelytilaisuuden. Samsung lähettää tilaisuuden suorana omien sosiaalisen median kanaviensa kautta, joten julkaisua voi seurata helposti.

Tilaisuuden antimista on kuultu huhuja jo hyvin monesti viimeisien kuukausien aikana. Yllätyksenä ei varmasti monillekaan tule, että Samsung esittelee uudet Galaxy S -sarjan puhelimet, jotka ovat huhujen mukaan Galaxy S24, Galaxy S24+ sekä Galaxy S24 Ultra. Tilaisuudessa saatetaan nähdä myös muita uutuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuihin Galaxy S24 -puhelimista voi käydä tutustumassa SuomiMobiilin aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Katso Galaxy Unpacked -tilaisuuttaa alapuolella olevasta YouTube-upotuksesta kello 20.00 alkaen. Tuoreimmat uutiset julkaistavista tuotteista voi käydä lukemassa SuomiMobiilin etusivulta tilaisuuden jälkeen.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Samsung