SamsungYleinen

Samsung esittelee uudet lippulaivapuhelimensa kello 20.00 – katso Galaxy Unpacked -tilaisuutta täältä!

Galaxy Unpacked 2023

Samsung järjestää tänään kello 20.00 alkaen uusien Galaxy-lippulaivatuotteidensa esittelytilaisuuden. Samsung lähettää tilaisuuden suorana omien sosiaalisen median kanaviensa kautta, joten julkaisua voi seurata helposti.

Odotettavasti tilaisuudessa nähdään uudet Galaxy S23 -sarjan älypuhelimet, joista on nähty lukuisia vuotoja sekä huhuja ennen julkaisua. Huhuihin voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa. Lisäksi Samsung esittelee tietojen mukaan uusia tietokoneita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuudessa saatetaan nähdä myös muita uutuustuotteita, mutta pääpaino on todennäköisesti uusimmissa lippulaivapuhelimissa.

Katso Galaxy Unpacked 2023 -tilaisuuttaa alapuolella olevasta YouTube-upotuksesta kello 20.00 alkaen. Tuoreimmat uutiset julkaistavista tuotteista voi käydä lukemassa SuomiMobiilin etusivulta tilaisuuden jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Samsung