LogitechYleinen

Pelaajille suunnatut Logitech G Fits -kuulokkeet myyntiin Suomessa 249 euron hintaan

Logitech G Fits

Logitech esitteli jo viime vuonna uudet Logitech G Fits -kuulokkeet, jotka ovat nyt tulleet saataville myös Suomessa. Kyseessä ovat pelaamista ajatellen kehitetyt nappikuulokkeet.

Logitech G FITS -pelikuulokkeet tulevat myyntiin välittömästi 249 euron suositushintaan. Tarjolla on kaksi väriversiota, jotka ovat valkoinen sekä musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Nämä ovat alan ensimmäiset korvien mukaan yksilöllisesti räätälöitävät pelikuulokkeet”, kommentoi Logitech Gamingin varatoimitusjohtaja Ujesh Desai. ”Käyttöönotto ei vaadi kuin napin painalluksen. Sen jälkeen LIGHTFORM-teknologia on valmis muovaamaan kuulokkeiden tulpat täydellisesti käyttäjänsä korvan mukaisiksi. Kun yhdistimme tämän huippunopeaan langattomaan LIGHTSPEED-vastaanottimeen, saimme aikaan laadukkaat ja pelaamisen vaatimuksiin vastaavat tulppakuulokkeet.”

Kuulokkeet yhdistyvät laitteeseen niin Bluetoothilla kuin myös niin sanotulla Lightspeed-yhteydellä. Kuulokkeiden mukana toimitetaan USB-A-adapteri, jonka avulla kuulokkeet saa yhdistettyä mihin tahansa laitteeseen. Logitechin mukaan adapterin avulla äänenlaatu on huomattavasti parempi, kuin Bluetooth-yhteydellä on tarjolla. Myös viive on Bluetooth-yhteyttä pienempi, joka sopii erityisesti pelaajille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden mukana toimitetaan käyttäjän korviin 60 sekunnissa muotoutuvat Ultimate Ears -tulpat, jotka takaavat kuulokkeille juuri oikeanlaisen istuvuuden korvaan. Kuulokeosat ovat alussa pehmeät ja tämän jälkeen napinpainalluksesta kovettuvat oikeaan muotoon tarjoten hyvän istuvuuden lisäksi luonnollisen melunvaimennuksen kuulokkeille.

Kuulokkeista löytyy LED-valot, joita käytetään kuulokkeiden mukauttamisessa. Samanlainen ratkaisu nähtiin vuonna 2020 julkaistuissa Logitech UE Fits -kuulokkeissa. Muotoilultaan nyt julkaistut Logitech G Fits -kuulokkeet ovat identtiset Logitech UE Fits -kuulokkeiden kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Logitech G Fits -kuulokkeista löytyy 2.4 gigahertsin Lightspeed-yhteys, jonka ansiosta kuulokkeisiin on tuotu erityisempi matalan viiveen tila. Kuulokkeissa on myös Bluetooth 5.2 -yhteys. Kuulokkeet ovat pölyn- ja vedenkestävät IPX3-luokituksen mukaisesti.

Kuulokkeiden akun luvataan kestävän 2.4 gigahertsin Lightspeed-yhteyden kanssa seitsemän tuntia ja pelkän Bluetooth-yhteyden kanssa kymmenen tuntia yhdellä latauksella. Latauskotelolla kuulokkeisiin saa virtaa 12 tunnin ajaksi. Latauskoteloon saa virtaa ainoastaan USB-C-kaapelin kautta, sillä kotelo ei tue langatonta latausta.

Lähde: Logitechin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Logitech