SamsungYleinen

Samsung esitteli odotetut BTS-faneille suunnatut erikoisversiot Galaxy S20+ -puhelimesta sekä Galaxy Buds+ -kuulokkeista

Samsung on julkaissut tänään virallisesti monesti vuotokuvissa nähnyt erikoisversiot Galaxy S20+ -puhelimesta sekä Galaxy Buds+ -kuulokkeista. Samsung on tehnyt yhteistyötä globaalisti menestyneimmän eteläkorealaisen BTS-yhtyeen kanssa jo pitkään, ja nyt erikoisversioiden kautta yhteistyö viedään uudelle tasolle ja erikoistuotteet tuodaan saatavilla globaalisti.

Galaxy S20+ on julkaistu BTS-versiona niin 4G- ja 5G -yhteyksillä varusteltuna mallina. Puhelimessa on violetti takaosan lasipinta, jossa on myös nähtävillä BTS:n logo Samsungin oman logon alapuolella. Takaosan kamera-alueessa nähdään myös BTS:lle ominainen sydänkuvio. Näiden lisäksi Samsung kertoo puhelimessa olevan BTS:n inspiroimia teemoja sekä faniyhteisöpalvelu Weverse. Myyntipakkauksen mukana toimitetaan myös tarroja sekä kuvakortteja yhtyeen jäsenistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Buds+ -kuulokkeissa on taasen violetti latauskotelo, jossa on myös sydänkuviointi ja BTS-logo. Kuulokkeissa on myös AKG:n virittämä äänentoisto, jonka avulla BTS-fanit voivat kuunnella musiikkia erinomaisella äänentoistolla. Kuulokkeiden mukana toimitaan myös kuvakortteja yhtyeen jäsenistä.

”Galaxy S20+- ja Galaxy Buds+ BTS Edition -tuotteet ovat yhteistyöntuloksia BTS:n kanssa, jonka jäsenet levittävät rakkauden ja harmonian viestejä musiikin kautta, ja Samsungin, joka luo parempaa tulevaisuutta merkityksellisillä innovaatioilla. Toivomme yhteistyöntuloksesta tulevan iloa ja viihdettä faneille ja kuluttajille ympäri maailmaa.”, kertoi Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja sekä markkinointijohtaja Stephanie Choi.

BTS-fanit voivat ennakkotilata Galaxy Buds+ -kuulokkeet 15. kesäkuuta alkaen Weversen kautta. 19. kesäkuuta alkaen kuulokkeet ja puhelimet ovat saatavilla ennakkotilattavaksi Samsungin omien sivujen kautta. Laajemmin BTS-erikoisversiot tulevat saataville 9. heinäkuuta. Suomen osalta Samsung ei ole vielä tiedottanut BTS-tuotteiden saatavuudesta.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung