OnePlusYleinen

OnePlussan kamerasovellukseen tulossa uusia ominaisuuksia – mm. kätevämpi zoomaus ja mahdollisuus kuvien pikajakoon

OnePlussan aikaisemmin tällä viikolla jakoon laittama Android 11 -beetaversio OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimille on jo paljastanut muun muassa mahdollisen tulevan uuden Ice Blue -väriversion sekä paljastanut myös OnePlussan suunnittelevan 65 watin pikalatausta puhelimiinsa. Android 11 -version mukana tulee myös OnePlussan tuorein kamerasovellus, joka tuo mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia, joita ei ole aikaisemmin nähty.

Yksi varmasti kätevimmistä uutuusominaisuuksista on kuvien pikajako, joka tapahtuu painamalla kamerasovelluksen päänäkymässä esillä olevaa viimeisimmäksi taltioitua kuvaa, jolloin tulee mahdollisuus jakaa kuva nopeasti sosiaalisen median kanavissa. Toinen selvistä uudistuksista on aikaisempaa helpompi zoomaus videoita kuvatessa. Vetämällä kameran laukaisinta vasemmalle pystytään zoomaamaan ulospäin ja vetämällä oikealle zoomataan sisäänpäin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on lisännyt kamerasovellukseen myös monia uusia filtterietä, joita ei ole toistaiseksi nimetty kovin tarkasti. Viimeinen huomattava uudistus kamerassa on videoiden helpompi taltioiminen painamalla pohjassa kameran laukaisinpainiketta. Kamerasovelluksen koodi on myös paljastanut, että OnePlus suunnittelee lisäksi dokumenttitilaa, jolla todennäköisesti on tarkoitus kuvata erilaisia dokumentteja.

Kamerasovelluksen uudet ominaisuudet ovat vasta saataville OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimille suunnatussa ensimmäisessä Android 11 -beetaversiossa. Tulevaisuudessa OnePlus on siis nähtävästi tuomassa puhelimillensa uusia kameraominaisuuksia, joita ei ole yhtiön kamerasovelluksissa aikaisemmin nähty.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus