SamsungYleinen

Samsung esitteli uuden 50 megapikselin tasoisen ISOCELL GNK -kamerasensorin

Samsung julkaisi uuden 50 megapikselin tasoisen ISOCELL GNK -sensorin, jossa luvataan olevan parannetut videon tallennusominaisuudet ja laajemmat mahdollisuudet kuvata dynaaminen alue normaaleissa valokuvissa. Kyseessä on seuraaja useissa puhelimissa nähdylle ISOCELL GN1 -sensorille.

Teknisesti ottaen ISOCELL GNK on monella tavalla identtinen ISOCELL GN1 -sensorin kanssa. 50 megapikselin sensori on kooltaan 1/1.3 tuumaa ja sen pikselikoko on 1.2 mikronia. Sensorin parantamiseksi mukaan on saatu uusia älykkäämpiä ratkaisuja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mukana on Dual Pixel Pro -automaattitarkennus, joka varmistaa Samsungin mukaan terävät kuvat liikkuvista kohteista, sillä tarkennusaika on merkittävästi pienempi. Sensorin luvataan pystyvän tallentamaan kuvia dynaamisella alueella jopa 120 dB ja Pro-tilassa sensori voi tallentaa 14-bittisiä RAW-kuvia.

Videokuvauksen osalta sensori pystyy tallentamaan 8K 30fps -videoita. Lisäksi uutuussensori tukee HDR-videoita sekä FHD-kuvausta 240fps nopeudella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung ei ole vielä kertonut, mihin puhelimiin uusi sensori on tulossa. Ensimmäisiin puhelimiin sitä odotetaan kuitenkin lähikuukausina.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung