SamsungYleinen

Samsung Galaxy A15 näyttää tältä – Mallinnuskuvat paljastavat pienet uudistukset

Samsung Galaxy A15

Samsung on valmistautumassa uuden sukupolven Galaxy A -malliston tuomiseen markkinoille. Aluksi yhtiö aloittaa edullisilla Galaxy A05- ja Galaxy A05s -puhelimilla, mutta yhtiö on julkistamassa myöhemmin myös uuden Galaxy A15 -puhelimen.

Galaxy A15 on nyt paljastunut CAD-mallinnuskuvista, joiden odotetaan paljastavat puhelimen tarkan muotoilun. Laitteen takaosassa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Etuosassa on pisaramaisella lovella sekä paksuilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A15

Samsung on asettanut laitteen oikeaan kylkeen virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Vasemmassa kyljessä on ainoastaan SIM-korttiluukku. Galaxy A15:n yläreunassa sijaitsee yksi mikrofoni ja alareunassa on perinteikäs kuulokeliitin, toinen mikrofoni, USB-C-liitin sekä kaiutin.

Yleisesti Samsung näyttää uudistavan laitteen runkoa vain hieman. Kehys on nyt tasaisempi, joka tuo mieleen iPhonen. Painikkeiden kohdalla on nähtävissä pieni kaartuvuus. Etu- ja takapinnat ovat myös viimeistelty suoriksi, joten mitään suuria kaartuvuuksia ei kuvissa nähdä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A15

Vuodon mukaan Galaxy A15 olisi rakennettu 6,4 tuuman kokoisen näyttöpaneelin ympärille. Kuvista on voitu mitata laitteen olevan 160,2 x 76,8 x 8,4 millimetrin kokoinen. Muita tietoja ei valitettavasti ainakaan vielä ole tarjolla.

Samsung voisi esitellä puhelimen myöhemmin tänä vuonna tai aikaisin ensi vuonna.

Samsung Galaxy A15

Lähde: Thetechoutlook.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung