MotorolaYleinen

Mysteerinen Motorola-puhelin esillä vuotokuvassa – Uutta tyyliä luvassa mahdollisesti ensi vuonna

Motorolan tuleva puhelin / Kuva: Evan Blass.

Motorola on vasta hiljattain uudistanut Moto G -mallistonsa, mutta nyt nettiin on vuodettu jo kuva yhtiön tulevasta puhelimesta. Tunnettu vuotaja Evan Blass on jakanut X-palvelussa kuvan, jossa on selvästi Motorolan puhelin, mutta sen tiedot ovat hyvin rajalliset.

Kuvan puhelimen mallikoodiksi kerrotaan XT-2417, joka voisi viitata ensi vuonna julkaistavaksi suunniteltuun laitteeseen. Tänä vuonna julkaistavien laitteiden mallikoodit alkavat ”XT-23..”, joten vuotaneen puhelimen numerot ”24” viittaavat julkaisuvuoteen.

Kyseessä on selvästi edullinen älypuhelin, joka voidaan päätellä muotoilusta. Etuosassa on paksuilla kehyksillä ja etukamerareiällä varusteltu näyttö, joka on kauttaaltaan tasainen. Takaosassa nähdään uudistusta, sillä Motorola on selvästi uudistamassa kamera-aluetta. Kamerat ovat hieman ulkonevassa alueessa, joka saumattomasti yhdistyy muuhun takapintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvan perusteella takaosan kameroista ainakin toinen on 50 megapikselin tasoinen. Lisäksi mukana on LED-salamavalo. Laitteen oikeassa kyljessä nähdään virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Virtapainikkeessa on todennäköisesti myös sormenjälkilukija.

Todennäköisesti lisätietoja nyt vuotaneesta puhelimesta saadaan vielä ennen varsinaista julkaisua.

Lähde: X (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola