SamsungYleinen

Samsung Galaxy A21s saapuu myyntiin Suomessa kesäkuussa 229 euron hintaan

Samsung Galaxy A21s

Samsung julkaisi aikaisemmin tänään uuden Galaxy A21s -mallinimeä kantavan älypuhelimen ja nyt laitteen saatavuudesta Suomen markkinoilla on kerrottu lisätietoja. Samsung on tuomassa uutuuspuhelimen myyntiin kesäkuun puolivälissä ja hintaa siltä löytyy 229 euroa.

”Galaxy A21s:n avulla Samsung tuo jälleen huikeita ominaisuuksia edulliseen hintaluokkaan. Vahvistamme päättäväisin askelin Galaxy A -laitesarjaamme, sillä näin varmistamme, että voimme tarjota parasta mobiilikokemusta ostajan budjetista riippumatta”, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom toteaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi Galaxy A21s on varusteltuna muun muassa 6,5 tuuman näyttöpaneelilla, massiivisella 5000 milliampeeritunnin akulla sekä neloiskameralla. Kamera rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Puhelimen etuosassa on 13 megapikselin selfiekamera. Muita Galaxy A21s:n tärkeitä ominaisuuksia ovat myös sormenjälkilukija, kuulokeliitin sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää One UI Core -käyttöliittymä. Tarkemmin Galaxy A21s -malliin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme.

Suomessa puhelin tulee tarjolle mustana, valkoisena ja sinisenä väriversiona. Galaxy A21s:n myynti alkaa kesäkuun puolivälissä ja 3 + 32 gigatavun version suositushinta on 229 euroa.

Lähde: Samsung Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Onko tietoa tuleeko Samsung Galaxy A01 myyntiin Suomessa?

    1. Toistaiseksi Galaxy A01 -puhelimen saatavuudesta Suomen markkinoilla ei ole tiedotettu.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung