AndroidSamsungYleinen

Samsung Galaxy A8 (2018) sai Android 9.0 Pie -päivityksen Suomessa

Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung on laittanut Suomessa jakoon Android 9.0 Pie -päivityksen yhdessä One UI-käyttöliittymän kanssa viime vuoden alussa Suomessa myyntiin tulleelle Galaxy A8 (2018) -puhelimelle. Aikaisemmin Samsung laittoi vastaavan päivityksen jakoon myös Galaxy A9 (2018) -puhelimelle.

Samsung on lisännyt Android 9.0 Pie -päivitykseen oman One UI -käyttöliittymän. Samsung kertoo, että One UI on suunniteltu tekemään yhden käden käytöstä sujuvampaa ja mukavampaa. Käyttöliittymän minimalistinen muotoilu helpottaa asioiden hoitamista poistamalla ruudulta ylimääräisen sälän, mikä helpottaa keskittymään olennaiseen. Katsottava sisältö näytetään ruudun yläosassa, ja kaikki toiminnot on sijoitettu näytön alaosaan, joten puhelimen käyttö onnistuu nopeasti peukalotuntumalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoja Android 9.0 Pie -päivityksestä voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme. Samsungin One UI:sta voi käydä lukemassa tarkemmin Samsungin sivuilta.

Suomessa Galaxy A8 (2018) -puhelimien käyttäjät voivat siis nyt käydä lataamassa päivityksen asetuksien kautta. Päivityksen koko on 1,4 gigatavua ja mukana tulee Googlen 1. maaliskuuta 2019 julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android