SamsungYleinen

Samsung Galaxy A82 -puhelimen identtisen kaksosen kuvat ja tiedot vuotivat ennen julkaisua

Samsung Galaxy A80 oli vuonna 2019 yksi mielenkiintoisimmista älypuhelimista erikoisen kääntyvän kameran takia. Aikaisemmin huhuissa Samsungin on tiedetty kehittävän puhelimelle vihdoin seuraajaa, jonka nimen on odotettu olevan Galaxy A82. Samainen laite tullaan näkemään Samsungin kotimarkkinoilla myös nimellä Galaxy A Quantum2, josta on nyt vuodettu live-kuvia sekä tarkkoja tietoja.

Valitettavasti kuvat vahvistavat, ettei Galaxy A82 -puhelimessa tulla näkemään edeltäjästään tuttua kääntyvää kamerajärjestelmää, vaan toteutus on samanlainen kuin muissakin uusissa Galaxy A -malliston puhelimissa. Kuvat paljastavat Galaxy A82:n etuosassa olevan etukamerareiällä varusteltu näyttö ja takaosassa on laatikkomainen kamera-alue. Kuvista voidaan päätellä puhelimen kehyksen olevan valmistettu alumiinista, etuosan lasista ja takaosan muovista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan näyttö olisi kootaan 6,7 tuumaa ja se perustuu Super AMOLED -tekniikkaan. Näyttöön odotetaan 120 hertsin virkistystaajuutta, Full HD+ -tarkkuutta sekä näyttö saattaa olla reunoilta minimaalisesti kaartuva. Samsungin on huhuttu käyttävän puhelimessa vanhaa Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiriä, mutta todennäköisesti kyseessä on Snapdragon 860, joka on hieman päivitetty versio. Ainakin Koreassa Galaxy A Quantum2 tulee tarjolle 6 gigatavun RAM-muistilla sekä 128 gigatavun tallennustilalla varusteltuna versiona. Puhelimessa on myös microSD-muistikorttipaikka.

Samsung tulee luottamaan Galaxy A Quantum2:n (ja Galaxy A82:n) takaosassa 64 megapikselin kamerasensoriin, jossa on optinen kuvanvakautus. Kaksi muuta kamerasensoria ovat vielä mysteereitä, mutta todennäköisesti toinen on ultralaajakulmakamera ja kolmas telekamera. Puhelimessa on huhuttu olevan 4500 milliampeeritunnin akku sekä 25 watin pikalataus. Kuvissa Galaxy A Quantum2 on nähty vain kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen.

Etelä-Koreassa Samsung on kertonut esittelevänsä Galaxy A Quantum2 -puhelimen 23. huhtikuuta. Odotetun Galaxy A82 -puhelimen globaalista julkaisusta ei ole vielä mitään tietoa.

Lähde: Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung