HMDYleinen

HMD Global ryhtyi verkko-operaattoriksi – lanseerasi HMD Mobile -palvelun

Suomalainen HMD Global tunnetaan parhaiten Nokia-puhelimistaan, mutta viimeisen vuoden aikana yhtiö on panostanut myös omiin palveluihinsa. HMD Global esitteli maaliskuussa 2020 HMD Connect -roaming-ratkaisun, jonka tavoitteena on avustaa maailmanlaajuisessa verkkovierailussa. Nyt on julkaistu uusi HMD Mobile -palvelu, joka helpottaa liikkuvien asiakkaiden elämää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Kuuntelemme fanejamme. Olemme nähneet kuinka paljon he reagoivat verkkokauppoihin ja halusivat mennä askeleen pidemmälle. Tuloksena syntyi oma itsenäinen matkaviestinpalvelu, joka takaa läpinäkyvyyden, joustavuuden ja kilpailukykyiset hinnat. Haluamme, että asiakkaamme rakastavat puhelinkokemustaan ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota saumattoman kokemuksen faneillemme.”, kommentoi HMD Globalin toimitusjohtaja Florian Seiche.

HMD Global astuu uudelle markkina-alueelle riippumattomana virtuaalisena verkko-operaattorina (MVNO) ja seuraa maaliskuussa 2020 menestyksekkäästi lanseerattua globaalia HMD Connect -roaming-ratkaisua. Uusi HMD Mobile -palvelu lanseerataan Isossa-Britanniassa tämän kuun aikana ja se laajenee asteittain.

HMD Global hyödyntää suhteitaan alan johtaviin kumppaneihin HMD Mobile -palvelun kanssa. Isossa-Britanniassa palvelu käynnistyy aluksi EE-verkoissa, joka tarjoaa nopeat verkkonopeudet ja parhaan kattavuuden koko maassa.

”Datan ja nopeuden suhteen luotettavuus on tärkeä asiakkaille. Toimittaaksemme lupauksemme mobiiliteknologian demokratisoimiseksi voimme nyt tarjota yhteyden matkapuhelinasiakkaille todella edulliseen hintaan ilman pitkäaikaisia sitoumuksia. Tämä julkaisu vahvistaa HMD Globalin asemaa telealalla innovatiivisia ratkaisuja tarjoavana yrityksenä.”, kommentoi HMD Globalin Iso-Britannian johtaja Omar Riaz.

HMD Mobile -sovelluksen kerrotaan tarjoavan yksinkertaisen ja sujuvan asiakaskokemuksen. Sovelluksen avulla voi seurata oman liittymän datan käyttöä sekä sen avulla päästään käsiksi asiakastukeen. HMD Mobilen kautta on mahdollista myös suunnitella ja päivittää liittymää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aluksi palvelu käynnistyy vain Isossa-Britanniassa huhtikuun 2021 loppuun mennessä. Hintaa edullisimmalla liittymäpaketilla on 6,5 puntaa, johon kuuluu rajattomat puhelut, viestit sekä 1 Gt dataa. HMD Mobile -sovellus tulee ladattavaksi Google Play -kauppaan.

Lähde: HMD Global

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD