SamsungYleinen

Samsung esitteli myös Galaxy Note10+ 5G -älypuhelimen – Saatavuus Suomessa vielä mysteeri

Samsung Galaxy Note10+ 5G

Samsung esitteli uusien Suomessa myyntiin tulevien Galaxy Note10 -puhelimien rinnalla myöskin Galaxy Note10+ 5G -version. Kyseessä on pitkälti identtinen 4G-yhteyksillä varustellun Galaxy Note10+ -puhelimen kanssa, mutta nyt puhelimen sisältä löytyy myös Exynos 5100 5G -modeemi.

Jo alkuvuonna Samsung esitteli markkinoille yhtiön ensimmäiset 5G-yhteyksillä varustellut älypuhelimet, jotka olivat Galaxy S10 5G sekä Galaxy Fold 5G, joista toistaiseksi vain Galaxy S10 5G on tullut kuluttajien saataville valikoiduilla markkinoilla. Toistaiseksi Suomessa puhelin ei ole tullut myyntiin, eikä Samsung tee poikkeusta myöskään uuden Galaxy Note10 5G -puhelimen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Siinä missä Galaxy S10 5G erosi monelta osa-alueelta muista Galaxy S10 -malliston älypuhelimista, niin Galaxy Note10+ 5G on identtinen Galaxy Note10+ -puhelimen kanssa. Ainoa erovaisuus on 5G-modeemissa, joka löytyy luonnollisesti 5G-versiosta. Puhelin tukee 5G Non Standalone -verkkoja (NSA).

Samsung julkaisi Galaxy Note10 5G -version globaalisti, muta Suomessa sitä ei nähdä myynnissä ainakaan heti. Samsung ei ole vahvistanut puhelimen saapumista Suomen markkinoille, mutta sen saapuminen myyntiin on kuitenkin mahdollista myöhemmin. Samsung ilmoitti Galaxy Note10+ 5G -version maksavat Yhdysvalloissa 1299 tai 1399 dollaria (256 Gt ja 512 Gt).

Lisätietoja uusista Galaxy Note10 -puhelimista voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme sekä ensituntumista.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung