HuaweiYleinen

Huawei Mate 30 Pro esillä jälleen vuotokuvassa

Kiinalaisen Huawein ympärillä on tällä hetkellä useita kysymysmerkkejä muun muassa Android-käyttöjärjestelmän sekä tulevien puhelinjulkistuksien suhteen. Huawei kehittää kovaa tahtia kuitenkin syksyllä julkaistavaksi odotettavia Mate 30 -malliston huippupuhelimia, vaikka julkaisusta ei ole vielä mitään tietoa.

Jo aikaisemmin Mate 30 Pro -puhelin nähtiin livevuotokuvissa, mitkä paljastivat laitteen uudistetun näyttöpaneelin sekä varsin leveän loviratkaisun. Nyt Kiinasta on kantautunut jälleen kuva, jossa Huawein työntekijä käyttää julkisella paikalla vielä julkaisematonta puhelinta. Uudessa kuvassa Huawei Mate 30 Pro on edelleen designin piilottavassa prototyyppikuoressa, joten kuva ei paljasta juurikaan mitään uutta. Kuva vahvistaa kuitenkin odotetun kaartuvan näyttöpaneelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan puhelimen takaosassa olisi pyöreä kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria. Valitettavasti tarkkoja teknisiä tietoja Mate 30 Pro -puhelimesta ei ole vuotanut, mutta tietojen perusteella puhelin voisi saada kaksi 40 megapikselin kameraa, joissa on suuri 1/1.7 tuuman sensori ja RYYB-filtteri. Huhun mukaan toinen 40 megapikselin kamera olisi pääkamera ja toinen ultralaajakulmalinssillä varusteltu kamera. Kolmas kamera on todennäköisesti 8 megapikselin telekamera.

Huawein odotetaan julkaisevan Mate 30 -malliston älypuhelimet syksyllä, mutta mitään tarkkaa aikataulua ei vielä ole. Toistaiseksi on myös mysteeri saako Huawei hyödyntää tulevissa puhelimissa Googlen Android-käyttöjärjestelmää.

Lähde: Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei