SamsungYleinen

Samsung Galaxy Ring -älysormus vihdoin julki – Ei myyntiin Suomessa!

Samsung Galaxy Ring

Samsungin puettavien terveystuotteiden valikoimaan on saatu täysin uusi tuote, sillä korealaisjätti on vihdoin esitellyt Galaxy Ring -älysormuksen. Kyseessä on ensimmäinen laatuaan ja se haastaa älysormusmarkkinan veteraanin, eli Ouran. Toistaiseksi sormusta ei kuitenkaan myydä Suomessa.

Galaxy Ringin kerrotaan olevan yksinkertainen lähestymistapa jokapäiväiseen hyvinvointiin. Se pystyy seuraamaan ympäri vuorokauden käyttäjän aktiivisuutta ja painoa laitteella on 2,3-3 grammaa. Samsungin mukaan kevyt toteutus parantaa käyttömukavuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sormuksen kovera muotoilu lisää ripauksen tyyliä säilyttäen samalla kestävyyden. Väriversioita on kolme kappaletta, jotka ovat Titanium Black, Titanium Silver sekä Titanium Gold. Vedenpitävyys 10 ATM -tasolla ja sormuksessa on Titanium Grade 5 -viimeistely.

Sormus saadaan sovitettua jokaisen käyttäjän sormeen etukäteen toimitettavalla mitoitussarjalla, jonka jälkeen pystyy tilaamaan oikean kokoisen sormuksen. Sormuksesta on yhteensä yhdeksän eri kokoversiota.

Akunkesto on jopa seitsemän päivää, joka riippuu täysin käytössä olevasta kokoversiosta. Esimerkiksi kokoversiossa 5 on 18 milliampeeritunnin akku ja kokoversiossa 13 on suurempi 23,5 milliampeeritunnin akku. Lataus onnistuu mukana toimitettavalla latauskotelolla, jossa on 361 milliampeeritunnin akku. Latausnopeus on Samsungin mukaan 40 prosenttia 30 minuutissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Ring

Galaxy Ring -sormuksen keräämät tiedot integroidaan Samsung Health -sovellukseen. Samsungin mukaan sormus pitää sisällään luokkansa parhaan unianalyysin ja tehokkaan unen tekoälyalgoritmin, jonka avulla voi helposti ymmärtää unirytmiä ja parantaa omia tapoja.

Sleep Score- ja kuorsausanalyysin lisäksi uudet unimittarit, kuten liike unen aikana, unilatenssi, syke ja hengitystiheys, tarjoavat Samsungin mukaan yksityiskohtaisen ja tarkan analyysin unen laadusta. Cycle Tracking -toiminnon avulla voi seurata kuukautiskiertoa paremmin yön yli tapahtuvan ihon lämpötilan seurannan avulla.

Uusi Galaxy AI -tekoälyyn perustuva Energy Score lisää tietoisuutta siitä, miten hyvinvointi vaikuttaa jokapäiväiseen elämään. Pistemäärä lasketaan arvioimalla fyysistä ja henkistä tilaa neljän tärkeän tekijän perusteella, jotka ovat uni, aktiivisuus, unen aikainen syke ja unen sykevaihtelu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Ring tukee myös laajempaa päivittäistä hyvinvoinnin seurantaa. Sykehälytys tarjoaa välittömiä ilmoituksia epätavallisen korkeasta tai matalasta sykkeestä reaaliajassa Samsung Health -sovelluksen kautta. Live Heart Rate Check -toiminnolla saa lisätietoja sykkeestä.

Galaxy Ring sisältää myös automaattisen kävelyn ja juoksun seurannan Auto Workout Detection -toiminnon avulla ja päivittäiset kuntomuistutukset Inactive Alert -toiminnolla. Lisäksi sen avulla voi helposti ottaa valokuvia tai hylätä hälytyksen Samsung Galaxy -älypuhelimista kaksoispuristuksella eleiden avulla.

Samsung kertoo, että Galaxy Ring on saatavilla valituilla markkinoilla tästä päivästä lähtien. Pohjoismaiden osalta yhtiö kuitenkin kertoo tarkemmasta saatavuudesta mahdollisesti myöhemmin.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung