SamsungYleinen

Samsung Galaxy Watch Ultra on äärimmäinen älykello 699 euron hinnalla – Suunniteltu aktiivisille urheilijoille ja seikkailijoille

Samsung Galaxy Watch Ultra

Samsungin älykellovalikoima laajeni tänään täysin uudenlaisella laitteella, joka kantaa nimeä Galaxy Watch Ultra. Kyseessä on Samsungin tämän hetken kestävin ja monipuolisin älykello, joka on suunniteltu erityisesti aktiivisille ulkoilijoille sekä seikkailijoille. Se tuo mukanaan tutut ominaisuudet Galaxy Watch 7 -älykellosta, mutta myös paljon ekstraa.

Kellossa on tuttu pyöreä näyttö, mutta silti neliömäinen järeämpi muotoilu. Samsungin mukaan uusi muotoilu parantaa suojausta ja visuaalista täydellisyyttä. Kello on myös suunniteltu äärimmäisen kestäväksi, sillä runko on valmistettu 4-tason titaanista ja mukana on 10 ATM -luokituksen mukainen vedenkestävyys. Lisäksi kello on suunniteltu toimimaan laajemmalla korkeusalueella, joka kattaa 500 metriä merenpinnan alapuolella aina 9000 metrin korkeuteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kelloon on tuotu uusi Multi-sports-laatta, joka mahdollistaa triathlonin kaltaisen harjoituksen seurantaa. Lisäksi uusi pyöräilyyn tarkoitettu FTP (Functional Threshold Power) mittaa maksimipyöräilytehon vain 4 minuutissa tekoälyllä toimivilla FTP-mittareilla. Galaxy Watch Ultra tarjoaa myös edistyneen henkilökohtaisen HR Zone -alueen, joten voit harjoitella optimaalisella intensiteetillä kykyjen mukaan.

Galaxy Watch Ultra tuo mukanaan myös täysin uuden pikapainikkeen, jonka avulla voi välittömästi aloittaa ja hallita harjoituksia sekä kartoittaa muita toimintoja tarpeen mukaan. Lisäksi sen avulla voi aktivoida hätäsireenin esimerkiksi hätätilanteissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellolle on suunniteltu myös uudenlainen kellotaulu, joka siirtyy automaattisesti yötilaan optimaalisen luettavuuden takaamiseksi pimeässä. Lisäksi Galaxy Watch Ultran näytön huippukirkkaus on 3000 nitiä, joten se takaa luettavuuden myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Näyttö on kooltaan 1,5 tuumaa ja siinä on 480 x 480 pikselin tarkkuus.

Samsung lupaa myös akunkeston olevan pidempi kuin missäkään aikaisemmassa Galaxy-kellossa. Se tarkoittaa jopa 100 tuntia virransäästötilassa tai 48 tuntia ilman tilaa. Tehoista vastaa tuttu Exynos W1000 -järjestelmäpiiri, joka takaa kolme kertaa aikaisempaa paremman suorituskyvyn sekä paremman energiatehokkuuden. Akku on 590 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RAM-muistia on laitettu mukaan 2 gigatavun verran ja sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua. Galaxy Watch Ultra on varusteltu Wear OS 5 -käyttöjärjestelmällä, joka on tähän mennessä tehokkain Wear OS -versio.

Galaxy Watch 7 on saatavilla vain 47 mm kokoversiossa ja väriversioita on kolme. Nämä ovat titaaninharmaa, titaanivalkoinen sekä titaanihopea. Suomessa uusi Galaxy Watch Ultra on saatavilla 699 euron suositushintaan, ja myynti alkaa 10. heinäkuuta.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung