SamsungYleinen

Samsung Galaxy S21+ ja Galaxy S21 Ultra ensimmäisissä live-vuotokuvissa – tältä näyttävät alkuvuodesta esiteltävät huippupuhelimet

Samsung tulee tietojen mukaan julkaisemaan uudet huippuluokan Galaxy S21 -malliston älypuhelimet heti vuoden vaihteen jälkeen tammikuussa. Puhelimista on nähty jo monia 3D-mallinnuksiin pohjautuvia vuotokuvia, joiden lisäksi nyt nettiin on vuodettu video, jossa Galaxy S21+ ja Galaxy S21 Ultra nähdään ensimmäistä kertaa live-kuvissa.

YouTubessa Sakitech-kanavalla on julkaistu video, jossa nähdään molempien puhelimien takaosan yläreuna. Kuva paljastaa Samsungin uusitun kamerajärjestelmän ja ulkoisen toteutuksen. Galaxy S21+ -puhelimessa nähdään kolme kamerasensoria, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Galaxy S21 Ultran takaosassa nähdään viisi sensoria, joista kaikki on hieman erilaista käyttötarkoitusta varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S21 Ultra tulee tietojen mukaan saamaan päivitetyn 108 megapikselin tasoisen pääkameran, 12 megapikselin ultralaajakulmakameran, 10 megapikselin 3x telekameran sekä 10 megapikselin 10x periskooppikameran. Viides sensoreista on todennäköisesti lasertarkennus tai jonkinlainen 3D ToF-sensori.

Samsungin on huhuttu julkaisevan uutuuspuhelimet jo 14. tammikuuta, ja myynnin odotetaan alkavan 29. tammikuuta. Samsung tulee siis julkaisemaan huippupuhelimensa normaalia aikaisemmin. Videon, jossa nyt vuotanut kuva on esillä voi katsoa alapuolelta.

Lähde: YouTube (sakitech)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung