HMDNokiaYleinen

HMD Globalilta tulossa pian edullinen Nokia 5.4 -älypuhelin – jo lähes kaikki tiedot vuotaneet

Nokia 5.4

HMD Global on julkaisemassa todennäköisesti pian uuden Nokia 5.4 -älypuhelimen, joka on seuraaja alkuvuodesta esitellylle Nokia 5.3 -mallille. Vaikka HMD Global ei ole vielä kertonut julkaisevansa uusia älypuhelimia lähiviikkojen aikana, niin todennäköisesti vielä tänä vuonna, tai heti alkuvuodesta tullaan näkemään uusia edullisemman hintapisteen laitteita.

Nokia 5.4 -puhelimen mallikoodit ovat tietojen mukaan TA-1333, TA-1337 sekä TA-1340. Nyt FCC on paljastanut laitteesta hieman lisätietoja sekä käyttöohjeen, josta paljastuu laitteen piirroskuva. Kuva paljastaa, että ulkoisesti Nokia 5.4 tulee jatkamaan tuttua HMD Globalin muotoilukieltä, eikä suuria yllätyksiä tulla näkemään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on siis pyöreä kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria. Kameroiden rinnalla on myös LED-salamavalo, ja alapuolella on sormenjälkilukija. Etuosassa on kamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli sekä Nokia-logo. Virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sijaitsevat oikeassa kyljessä, kun vasemmassa kyljessä on Google Assistant -painike sekä SIM-korttitelakka. Nokia 5.4:n alareunassa nähdään myös kaiutin sekä USB-C-tyypin liitäntä.

Vieläkin tuoreempi vuoto paljastaa myös Nokia 5.4 -puhelimen tarkat tekniset tiedot. Mysmartprice-sivusto on julkaissut lähteisiinsä viitaten puhelimen tekniset ominaisuudet. Nokia 5.4 tulee saamaan 6,39 tuuman LCD-näytön, jossa on HD+ -tarkkuus (1520 x 720). Tehoista on vastaamassa Snapdragon 662 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Nokia 5.4 tulee vuodon mukaan saamaan 48 megapikselin tasoisen pääkameran, jonka kaverina on 5 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 16 megapikselin selfiekamera. Nokia 5.4 tarjoaa lisäksi 4000 milliampeeritunnin akun, muistikorttipaikan, kuulokeliittimen sekä kaksi SIM-korttipaikkaa.

Vuotojen perusteella HMD Global tulee julkaisemaan Nokia 5.4 -puhelimen kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen sekä violetti. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin nyt vuotanut Nokia 5.4 tullaan julkaisemaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Nokiamob.net, Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

8 Kommenttia

 1. Mitä järkeä on tuoda näitä halpoja nokialaisia myyntiin. Mulla Nokia 8 SIROCCO. Haluaisin ostaa seuraavan Nokian lippulaiva mallin. Nokia 9 joo tuli mut silloin osamaksu sopimus kesken. Nyt ei näytä puhelinta tulevan ees kirveellä. Onhan toi Nokia 8.3 ihan jees. Mut liian hidas. Mulla nopeampi prosessori mun puhelimesta. Eli ei jatkoon. Täytyy kai vaihtaa puhelin jonkun muun firman puhelimeen.

  1. SD 765G voittaa kyllä SD 835 aika helposti.

  2. Totta toi, tää nyky HMD Global alkaa liikaa muistuttamaan sitä vanhaa matkapuhelin Nokiaa. Liikaa samankaltaisia puhelimia ja jo aikoja sitten huhuttuja puhelimia ei näy eikä kuulu, esim. 6.3, 7.3 ja 9.3. Alkaa jo tuntumaan et onko HMD Global konkassa, niinkuin Stockmann.

 2. Kas, alkoholisti erilainen sekopää.

  1. Voi sinnuu erikoinen Nokia fanboi mieti sitä, et näytä olevankaan niin smat mitä esität.🤣

 3. Älä ota enää, alkoholisti erilainen sekopää.

  1. 🤣🤣🦴🦴🦴

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD