SamsungYleinen

Samsung Galaxy S22 -puhelimille julkaistiin pellavasta valmistetut suojakuoret – saatavilla rajallisesti 39 euron hintaan

Ruotsalaisen hajuvesitalo Byredon perustaja Ben Gorham on lanseerannut kaksi ainutlaatuista matkapuhelinkuorta yhdessä Samsung Electronics Nordicin kanssa. Kuoria on saatavilla rajoitettu erä, ja niitä voi ostaa tästä päivästä lähtien Samsungin verkkosivuilta.

Mobiilikotelo sopii Samsungin tuoreen Galaxy S22 -lippulaivasarjan älypuhelimiin ja tulee saataville kahdessa eri mallissa: Purple Flames ja Smokey Emotions. Molemmissa kuorissa on selkeä estetiikka ja ne heijastavat nykytaidetta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Samsung Galaxy S22 -kuoret designed by Ben Gorham ovat kunnianosoitus nousevalle digitaaliselle taidemaailmalle, jossa taide ja teknologia sulautuvat ajattomaksi estetiikaksi. Se heijastaa sitä, keitä olemme taiteilijoina ja uudistajina, ja myös sitä, että suunnittelua ohjaavat arvomme ja halu olla oma itsemme, joka herätetään henkiin teknologian avulla”, sanoo Byredon luova johtaja Ben Gorham.

Uniikit kuoret on valmistettu luonnonmukaisesti viljellystä pellavasta ja ovat täysin kierrätettäviä. Tuotannosta vastaa ruotsalainen A Good Company.

”Kestävyyteen liittyvät innovaatiot ovat täysin linjassa Samsungin toiveen kanssa edistää älyteknologiaa. Siksi meillä on ilo tarjota ainutlaatuinen Ben Gorhamin suunnittelema ja A Good Companyn valmistama erikoispainos Samsung Galaxy S22-sarjalle”, sanoo Samsung Electronics Nordicin liiketoiminnan kehitysjohtaja Oscar Nöjd.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ben Gorhamin suunnittelemien Samsung Galaxy S22 -kuorten lanseerauksen myötä Samsung Electronics Nordic aloittaa yhteistyön A Good Companyn kanssa. Tämä tarkoittaa, että A Good Company on Samsungin SMAPP-kumppani ja osa Samsung Mobile Accessory Partnership -ohjelmaa.

Nyt lanseeratut matkapuhelinkuoret ovat nyt ostettavissa Samsungin verkkokaupasta ja agood.com-sivustolta. Kuoria on valmistettu yhteensä 5000 kappaleen rajoitettu erä ja ne maksavat 39 euroa.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung