XiaomiYleinen

Huhu: Xiaomi 12 Ultra julkaistaan toukokuussa – odotettavissa Leican kanssa yhteistyössä kehitetyt kamerat

Xiaomi 12X

Xiaomi 12 -mallisto on julkaistu jo Kiinassa ja globaalisti, mutta malliston odotetaan laajentuvan myöhemmin uusilla jäsenillä. Huhuissa mallistoon on odotettu Xiaomi 12 Ultra -lippulaivaa, mutta myös Xiaomi 12 Lite -puhelinta. Nyt tuore huhu kertoo Xiaomin suunnittelevan uuden Xiaomi 12 Ultran julkaisua toukokuulle.

Toukokuussa julkaisun kerrotaan tapahtuvan vasta Xiaomin kotimarkkinoilla Kiinassa. Myöhemmin puhelimen kerrotaan tulevan tarjolle myös globaaleilla markkinoilla. Tiedot ovat peräisin Mukul Sharmalta, joka on erityisesti Twitteristä tuttu vuotaja. Toistaiseksi tarkka julkaisupäivä on kuitenkin tuntematon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 12 Ultran on odotettu olevan suora seuraaja viime vuoden maaliskuussa nähdylle Xiaomi Mi 11 Ultralle. Aikaisemmin Xiaomi on julkaissut jo Xiaomi 12-, Xiaomi 12 Pro- ja Xiaomi 12X -älypuhelimet.

Mahdollinen Xiaomi 12 Ultra on ollut huhuissa pitkään, mutta toisinaan on kuultu myös tietoja laitteen peruuntumisesta tai muuttumisesta lennossa MIX-sarjan lippulaivaksi. Xiaomi 12 Ultraan on huhuttu valtavaa kamera-aluetta, jossa on kehittyneitä kamerasensoreita. Pääkameran ohella on odotettu ultralaajakulmakameraa sekä kahta telekameraa. Xiaomin on huhuttu tekevän kameroiden kanssa yhteistyötä Leican kanssa, joka on aikaisemmin ollut tuttu Huawein puhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotojen perusteella Xiaomi 12 Ultrassa olisi OLED-näyttöpaneeli QHD+ -tarkkuudella sekä 120 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimeen on tulossa myös 4900 milliampeeritunnin akku erittäin tehokkaalla 120 watin pikalatauksella. Tuoreimmissa huhuissa tehoista on odotettu vastaavan Snapdragon 8 Gen 1+ -järjestelmäpiirin, joka olisi hieman päivitetty versio nykyisestä Snapdragon 8 Gen 1 -versiosta.

Todennäköisesti Xiaomi 12 Ultrasta tullaan kuulemaan tarkempia tietoja ennen julkaisua.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi