SamsungYleinen

Samsung Galaxy S23 FE -puhelimen kuvat paljastuivat sertifioinnista – Myös teknisiä tietoja vahvistui

Galaxy S23 FE on tulossa pian, mutta Samsung ei ole vielä itse vahvistanut tarkkaa julkaisuaikaa. Huhuja sekä vuotoja puhelimesta on nähty paljon viime kuukausina, mutta nyt myös Kiinan televiranomainen Tenaa on julkaissut tietokannassaan kuvat sekä tekniset tiedot vielä julkaisemattomasta puhelimesta.

Kuvat eivät enää tässä vaiheessa paljoa paljasta, vaan vahvistavat aikaisemmin vuotaneita CAD-mallinnuksia. Puhelimen takaosassa on kolme kameraa sekä LED-salamavalo. Etuosassa nähdään tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Yleinen muotoilu vastaa muita Galaxy S23 -sarjan puhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaa paljastaa myös laitteen tietoja. Galaxy S23 FE:n mitat ovat 158 x 76,5 x 8,2 millimetriä ja painoksi ilmoitetaan 210 grammaa. Näyttö on kooltaan 6,4 tuumaa ja siinä on 2340 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 8-bittiset värit. Aikaisempien vuotojen mukaan näytössä on myös 120 hertsin virkistystaajuus sekä integroitu sormenjälkilukija.

Galaxy S23 FE:n odotetaan tulevan markkinoille Snapdragon 8 Gen 1- ja Exynos 2200 -järjestelmäpiireillä. Tenaan listaus paljastaa järjestelmäpiirissä olevan 2,99 GHz:n kellotaajuudella toimiva tehokkain ydin, joten kyseessä on Snapdragon-versio. RAM-muistia on 8 gigatavua sekä sisäistä tallennustilaa 128 tai 256 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S23 FE

Samsung on varustellut puhelimen 50 megapikselin pääkameralla, 8 megapikselin telekameralla sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakameralla. Etuosassa on 10 megapikselin selfiekamera. Akun koko on 4370 milliampeerituntia sekä lataus tapahtuu 25 watin teholla langallisesti. Galaxy S23 FE tukee lisäksi langatonta latausta. Käyttöjärjestelmänä on Android 13.

Samsungin on odotettu esittelevän Galaxy S23 FE -puhelimen lähiviikkoina yhdessä Galaxy Tab S9 FE -sarjan tablettien sekä Galaxy Buds FE -kuulokkeiden kanssa.

Lähde: Myfixguide.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung