SamsungYleinen

Samsung Galaxy S23 FE -puhelimen väriversiot paljastuivat markkinointikuvasta – Julkaisu jo lähellä

Samsung Galaxy S23 FE

Samsung on julkistamassa todennäköisesti lähiviikkoina uusia Fan Edition -malliston laitteita niin puhelimin, kuulokkeiden sekä tablettien osalta. Odotetuin on varmasti Galaxy S23 FE -puhelin.

Puhelimesta tiedetään jo etukäteen lähes kaikki, mutta nyt nettiin on vuodettu ensimmäinen markkinointikuva. Kuvasta paljastuu Galaxy S23 FE -puhelimen väriversiot sekä yleinen muotoilu. Muotoilu vastaa vahvasti Galaxy A54 5G -puhelinta, mutta materiaalit ovat hieman laadukkaampia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S23 FE -puhelimen takaosassa on todennäköisesti lasipinta. Kamerat ovat irrallaan toisistaan ja ulkonevat hieman muusta rungosta. Kehyksen Samsung on valmistanut metallista. Oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Puhelimen etuosassa on näyttö, jossa on yllättävän paksut kehykset. Näytön yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä.

Väriversioita on neljä kappaletta, jotka ovat violetti, musta, valkoinen sekä vihreä. Väriversioiden tarkoista markkinointinimistä ei ole vielä vuotoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Aikaisemmat vuodot ovat kertoneet  Galaxy S23 FE:n mittojen olevan 158 x 76,5 x 8,2 millimetriä ja painoa olevan 210 grammaa. Näyttö on kooltaan 6,4 tuumaa ja siinä on 2340 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 8-bittiset värit. Vuotojen mukaan näytössä on myös 120 hertsin virkistystaajuus sekä integroitu sormenjälkilukija

Galaxy S23 FE:n odotetaan tulevan markkinoille Snapdragon 8 Gen 1- ja Exynos 2200 -järjestelmäpiireillä. RAM-muistia on 8 gigatavua sekä sisäistä tallennustilaa 128 tai 256 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on varustellut puhelimen 50 megapikselin pääkameralla, 8 megapikselin telekameralla sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakameralla. Etuosassa on 10 megapikselin selfiekamera. Akun koko on 4370 milliampeerituntia sekä lataus tapahtuu 25 watin teholla langallisesti. Galaxy S23 FE tukee lisäksi langatonta latausta. Käyttöjärjestelmänä on Android 13.

Lähde: Twitter.com (Evan Blass), Mspoweruser.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung