HonorYleinen

Honor Watch 4 -älykello saapui myyntiin Suomessa 149 euron hintaan

Honor Watch 4

Honor on tuonut Suomessa myyntiin uusimman älykellonsa, joka kantaa nimeä Honor Watch 4. Kyseinen laite esiteltiin jo heinäkuussa Kiinassa, ja muutama viikko myöhemmin Euroopassa. Kyseessä on kohtuuhintainen ja ominaisuuksiltaan kevyt kello.

Suomessa Honor Watch 4:n hinta on 149 euroa sekä saatavilla ovat värit musta ja kulta. Honorin mukaan kelloa myyvät Elisa, DNA, Telia, Verkkokauppa.com sekä Veikon Kone.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on Honor Watch 4

Watch 4 on varusteltuna 1,75 tuuman kokoisella AMOLED-näyttöpaneelilla, jossa on 390 x 450 pikselin tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Kello on itsessään valmistettu 6-sarjan alumiinista ja siinä on 5ATM-luokituksen mukainen vedenkestävyys. Mitoiksi on kerrottu 45,3 x 39,1 x 11,2 millimetriä sekä painoksi 32 grammaa.

Bluetooth-puheluita varten Honor Watch 4 tarjoaa sisäänrakennettuna kaiuttimen ja mikrofonin. Honorin mukaan kellossa on 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 32 megatavun verran RAM-muistia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akun luvataan kestävän 14 päivän ajan peruskäytössä, sillä sisällä on 451 milliampeeritunnin akku. Lataus onnistuu magneettisen mukana toimitettavan latausalustan avulla. Honor Watch 4:n kerrotaan tukevan GPS- ja Bluetooth 5.2 -yhteyksiä.

Mukana on myös tuttuja terveys- ja urheilutoimintoja. Honor Watch 4 tuo mukanaan 85 erilaista urheilutilaa sekä 12 ammattitason harjoittelutilaa. Kellossa on lisäksi perinteiset terveyttä seuraavat toiminnot, kuten unen seuranta sekä sykkeen seuranta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Watch 4 yhdistetään Honor Health -sovellukseen. Honorin mukaan kello toimii yhdessä laitteiden kanssa, joissa on Android 9- tai iOS 11 -käyttöjärjestelmä tai uudempi versio.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor