SamsungYleinen

Samsung Galaxy S23 Ultra paljastui live-kuvista ja videolta – tältä näyttävät värit ja myyntipakkaukset

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung julkistanee uudet Galaxy S23 -sarjan älypuhelimet 1. helmikuuta järjestettävässä Galaxy Unpacked -tilaisuudessa. Puhelimista on nähty jo useita vuotoja viime viikkoina, joten suurempia yllätyksiä ei ole enää odotettavissa. Nyt kuitenkin yksi jälleenmyyjä on saanut Galaxy S23 Ultra -puhelimia käsiinsä, joten myös uudet kuvat paljastavat laitteen luonnossa.

Kuvissa puhelin nähdään kaikissa neljässä väriversiossa, jotka ovat vihreä, musta, vaaleanpunainen sekä beige. Myyntipakkaus tulee olemaan musta, jota koristaa kuva puhelimen takaosasta. Kuva on myös samanvärinen kuin pakkauksen sisältä löytyvä puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa kerrotaan olevan 12 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Mitään hintaa laitteelle ei ole ilmoitettu. Puhelimien ollessa jo jälleenmyyjien käsissä, voidaan Galaxy S23 -sarja nähdä pian myynnissä heti julkaisun jälkeen.

Aikaisemmat huhut ja vuodot ovat kertoneet Galaxy S23 Ultran saavan 6,8 tuuman kokoisen Dynamic AMOLED -näyttöpaneelin, jossa on QHD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan Qualcommin kehittämä Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akun kooksi on puhuttu 5000 milliampeerituntia ja sitä ladattaisiin 45 watin langallisella pikalatauksella sekä 15 watin langattomalla latauksella. Takaosan neloiskamera tulee koostumaan 200 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 10 megapikselin telekamerasta sekä 10 megapikselin periskooppikamerasta.

Tarkemmat tiedot Galaxy S23 -sarjan puhelimista voi käydä lukemassa kattavammasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Galaxy S23 Ultrasta on julkaistu myös video, jonka voi katsoa alapuolelta.


Lähde: Slashleaks.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung