SamsungYleinen

Kuvavuoto paljastaa Samsung Galaxy A24 -puhelimen – tulossa neljä tyylikästä väriversiota

Samsung Galaxy A24 5G

Samsungin on tiedetty kehittävän uusia Galaxy A24 4G- ja Galaxy A24 5G -älypuhelimia, jotka laajentaisivat aikaisemmin julkaistun Galaxy A14 5G -puhelimen rinnalla edullisemman hintapisteen valikoimaa. Puhelimista on kuultu jo huhuja pitkän aikaa, mutta nyt The Tech Outlook -sivusto on julkistanut tarkat tuotekuvat.

Vuodon perusteella kyseessä voisi olla Galaxy A24 5G -versio, vaikka sitä ei suoraan sanotakaan. Todennäköisesti 4G-versio tulee olemaan pitkälti samanlainen. Vuodossa nähdään puhelimesta 360-asteisia videoita, jotka paljastavat puhelimen muotoilun kokonaisuudessaan. Lisäksi puhelin nähdään neljässä eri väriversiossa, jotka ovat musta, tummanpunainen, vaaleanvihreä sekä hopea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Muotoilu on lähes samanlainen kuin Samsungin tulevissa Galaxy S23 -puhelimissa. Etuosassa nähdään tasainen näyttöpaneeli, jossa on kohtuulliset kehykset sekä pisaramainen lovi.

Oikeassa reunassa on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroituna sormenjälkilukija. Vasemmassa reunassa on ainoastaan SIM-korttiluukku. Vuoto ei paljasta Galaxy A24 5G -puhelimen ylä- tai alapäätyjä, mutta todennäköisesti puhelimessa on kaiutin, USB-C-liitin sekä kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkkoja tietoja 5G-versiosta ei ole, mutta huhujen mukaan Galaxy A24 4G tulisi saamaan 6,4 tuuman kokoisen AMOLED-näytön, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Puhelimen 4G-versioon odotetaan MediaTekin kehittämää Helio G99 -järjestelmäpiiriä, 4 gigatavua RAM-muistia sekä Android 13 -käyttöjärjestelmää. Odotettavasti takaosan kamera koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta.

Vuoto kertoo, että Samsung tulisi julkistamaan puhelimen viimeistään maaliskuussa.

Lähde: The Tech Outlook

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung