SamsungYleinen

Samsung Galaxy S24 Ultra esillä uusissa live-vuotokuvissa – ja joku saattaa saada potkut!

Samsung Galaxy S24 Ultra jälleen uusissa vuotokuvissa.

Samsung järjestää vuoden ensimmäisen Galaxy Unpacked -tilaisuuden 17. tammikuuta, jossa odotetaan nähtävän Galaxy S24 -sarjan puhelimet. Vuotoja sekä huhuja laitteista on kuultu jo kuukausien ajan, joten Samsungilla ei ole juurikaan yllätyksiä kerrottavana. Jälleen kerran Galaxy S24 Ultra nähdään vuotokuvissa.

Nettiin on vuodettu kaksi kuvaa, joissa nähdään Galaxy S24 Ultran pääväri, eli Titanium Gray. Kuvat eivät enää tässä kohtaa paljasta mitään oikeasti uutta, vaan vahvistavat aikaisemmin vuotaneita kuvia. Kyseessä ei ole myöskään ensimmäinen kerta, kun Galaxy S24 Ultra nähdään live-vuotokuvissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mielenkiintoisen kuvista tekee laitteen näytön alareunassa oleva koodi, joka identifioi laitteen ja paljastaa Samsungin työntekijän, jolle puhelin on luovutettu. Usein vuotokuvissa vastaavat koodit on muokattu niin, ettei ne ole selkeästi esillä. Koska koodista Samsung pystyy sisäisesti identifioimaan laitteen itselleen kirjanneen työntekijän, niin yleensä vuotokuvista joutuu myös hankaluuksiin.

Samsungin prototyyppilaitteista yleisesti ei saisi ottaa kuvia, eikä jakaa niitä eteenpäin. Tämän takia kuvissa nähtävän prototyypin haltijalle on luvassa varmasti hankaluuksia, jos ei jopa potkut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ja Galaxy S24.

Nyt nähdyn Titanium Gray -värin ohella Galaxy S24 Ultra on tulossa tarjolle yleisesti myös kolmessa muussa perusvärissä. Nämä ovat Titanium Black, Titanium Violet sekä Titanium Yellow. Lisäksi Samsung tulee tarjoamaan omassa verkkokaupassaan myös kolme erikoisväriä, jotka ovat sininen, vaaleanvihreä sekä oranssi. Näistä väreistä vuotokuvia julkaistiin aikaisemmin tällä viikolla.

Huhujen mukaan Galaxy S24 Ultran yksiä suurimpia uudistuksia ovat titaaninen runko sekä Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri. Puhelimeen tulee myös tasainen näyttöpaneeli, joka on 6,8 tuuman kokoinen ja tarjoaa 120 hertsin virkistystaajuuden. Puhelimeen on tulossa myös 200 megapikselin neloiskamera sekä 1 teratavu tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung julkistaa Galaxy S24 -sarjan puhelimet 17. tammikuuta, eli reilun viikon päästä. Tarkemmin vuotoihin puhelimista voi tutustua aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung