SamsungYleinen

Tätäkään Samsung ei saanut pidettyä salassa – Tässä ovat Galaxy S24 Ultran erikoisvärit

Samsungin tulevista Galaxy S24 -sarjan älypuhelimista tiedetään jo tässä vaiheessa pitkälti kaikki useiden vuotojen myötä. Samsung on tunnettu puhelimiensa kanssa myös erikoisvärien julkaisusta, jotka yhtiö on pystynyt usein pitämään hyvin salassa julkaisuun asti. Nyt kuitenkin Galaxy S24 Ultran kohdalla nämäkin ovat vuotaneet.

Tunnettu vuotaja Evan Blass on jakanut X-palvelussa kuvia Galaxy S24 Ultran eksklusiivisista väreistä, jotka ovat tuttuun tapaan tulossa myyntiin vain Samsungin omaan verkkokauppaan. Värejä on yhteensä kolme kappaletta, jotka ovat sininen, vaaleanvihreä sekä oranssi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S24 Ultran erikoisvärit.

Kuvista voidaan nähdä, että sinisessä ja vihreässä värissä olisi musta metallikehys, mutta oranssi saisi hopeisen kehyksen. Lisäksi puhelimen integroidu S Pen -kynä olisi saman sävyinen kehyksen kanssa, eikä vastaisi takaosan värimaailmaa.

Kolmen erikoisvärin ohella Galaxy S24 Ultra on tulossa tarjolle neljässä perusvärissä. Nämä ovat Titanium Black, Titanium Gray, Titanium Violet sekä Titanium Yellow.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Galaxy S24 Ultran yksiä suurimpia uudistuksia ovat titaaninen runko sekä Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri. Puhelimeen tulee myös tasainen näyttöpaneeli, joka on 6,8 tuuman kokoinen ja tarjoaa 120 hertsin virkistystaajuuden. Puhelimeen on tulossa myös 200 megapikselin neloiskamera sekä 1 teratavu tallennustilaa.

Samsung julkistaa Galaxy S24 -sarjan puhelimet 17. tammikuuta, eli reilun viikon päästä. Tarkemmin vuotoihin puhelimista voi tutustua aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: X (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

4 Kommenttia

  1. Mitä väliä sillä on, minkä värinen kuori on, puhelinhan on enimmäkseen taskussa ja käytössä kuori alapuolella.

    1. On sillä väliä kyllä minkä värinen puhelin on. En itse ainakaan ottaisi pinkkiä miehenä tai mitään värejä jotka naisille tarkoitettuja värejä.

      1. Eikö miehuutesi kestä, jos kahvitauolla joku ukko hörähtää, että: ”Röh! Äijällä on joku muijien puhelin!”

  2. Yea, täyteuutinen…

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung