AndroidSamsungYleinen

Samsung Galaxy S9 -puhelimien myynti alkaa tänään

Samsung esitteli helmikuun lopussa MWC-messuilla Galaxy S9- ja Galaxy S9+ -huippupuhelimet. Uutuuksien ennakkotilausmahdollisuus alkoi heti julkaisun jälkeen Suomessa ja tänään 16. maaliskuuta Galaxy S9 -puhelimet saapuivat virallisesti kauppojen hyllyille.

Uudet Galaxy S9 -mallit sisältävät tutun Infinity-näytön sekä erittäin kapeat reunukset. Kritisoitu sormenjälkilukija on nyt siirtynyt kameran vierestä sen alapuolelle helpommin saataville. Samsung kertoo laitteiden toistavan myös ensiluokkaisesti ääntä, sillä sekä sisäänrakennetut stereokaiuttimet että mukana tulevat kuulokkeet ovat kuulokevalmistaja AKG:n kalibroimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S9:llä ja S9+:lla voi ensimmäisinä laitteina ohjata kodin IoT-laitteita uuden SmartThings-sovelluksen avulla. Päivitetyn DeX Pad -järjestelmän sekä liitettävän näytön, näppäimistön ja hiiren avulla laitteita voi myös käyttää työpöytätilassa työ- tai vapaa-ajan tehtäviin.

Kameroihin Samsung on uusissa Galaxy S9 -puhelimissa panostanut toden teolla. Laitteista löytyy 960 kuvaa sekunnissa tallentava Super Slow-mo -hidastustila, joka havaitsee liikkeen ja alkaa automaattisesti kuvaamaan suurnopeusvideota. Samsungin Dual Aperture -linssi taas on erittäin mielenkiintoinen lisäys älypuhelimen kameraan. Linssin aukko nimittäin vaihtelee f/1.5 – f/2.4 -välillä, joten se mukautuu ihmissilmän tavoin eri valaistuksiin tuottaen kirkkaita ja selkeitä kuvia.

Galaxy S9:n ja Galaxy S 9+:n myynti alkaa Suomessa siis tänään 16. maaliskuuta 2018. Värivaihtoehdot ovat Midnight Black, Coral Blue ja uusi Lilac Purple. Suositushinnat ovat 899 euroa ja 999 euroa. Lisätietoja uutuuspuhelimista voi lukea laajemmasta artikkelistamme.


Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android