SamsungYleinen

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 -tabletin tarkat tuotekuvat ja tiedot paljastuivat – hinta noin 230 euroa

Samsung valmistelee uuden Galaxy Tab A8 10.5 -tabletin julkaisua, josta on aikaisemminkin kuultu huhuja sekä nähty vuotokuvia. Tällä kertaa saksalainen Winfuture.de-sivusto on saanut käsiinsä tarkkoja uusia tuotekuvia toistaiseksi julkaisemattomasta tabletista.

Kuvissa uusi tabletti nähdään kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, hopea ja vaaleanpunainen. Kuvat paljastavat tabletin etuosassa olevan suuri näyttöpaneeli, jota kiertää kohtuulliset kehykset. Takaosassa on esillä yksi kamera sekä Samsungin logo. Tabletin yläreunaan on asetettuna virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Molemmissa päädyissä on kahdet kaiutinritilät ja toisessa päädyssä on myös USB-C-liitin. Tabletin alareunassa on SIM-korttitelakka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaneiden tietojen mukaan Galaxy Tab A8 10.5 -tabletin näyttö olisi kooltaan 10,5 tuumaa ja siinä on 1920 x 1200 pikselin tarkkuus. Näytössä hyödynnetään 16:10-kuvasuhdetta. Tehoista odotetaan vastaavan lähtötason Unisoc T618 -järjestelmäpiirin, joka tarjoaa kahdeksan ydintä. Samsung on laittanut tablettiin 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32, 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Myöskin muistikorttipaikka löytyy, jolla voidaan laajentaa tallennustilaa.

Galaxy Tab A8 10.5 -tabletin takaosassa pitäisi olla 8 megapikselin kamera ja etuosassa on 5 megapikselin kamera. Laitteessa on myös 7040 milliampeeritunnin akku, neljä kaiutinta sekä tuki LTE-verkkoyhteyksille.

Edullisimmillaan Samsungin kerrotaan myyvän Galaxy Tab A8 10.5 -tablettia noin 230 euron hintaan. Odotettavissa on LTE- ja Wi-Fi-versiot. Julkaisun odotetaan tapahtuvan tammikuussa 2022.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung