SamsungYleinen

Samsung Galaxy Watch 7 -älykelloja julkaistanee kolme kappaletta – Tallennustilan määrä tuplaantumassa

Samsung Galaxy Watch 4 Classic.

Samsung tulee esittelemään uudet Galaxy Watch 7 -kellot kesällä taittuvanäyttöisten Galaxy Z Flip 6- ja Galaxy Z Fold 6 -puhelinten kanssa. Tähän asti kelloista on nähty huhuja hyvin vähän. 

Nyt SamMobile-sivusto on saanut käsiinsä tulevien kellojen mallinumerot ja muistimäärät. Sivuston mukaan Samsung esittelisi kolme kelloversiota, joiden mallinumerot ovat SM-L300, SM-L305, SM-L310, SM-L315, SM-L700 ja SM-L705. Ensimmäiset neljä mallinumeroa kuuluisivat edullisimmille kelloille, kun SM-L700 ja SM-L705 ovat kellomalliston kalleimmat versiot. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sivuston mukaan vitosella varustetut mallinumerot sisältäisivät matkapuhelinyhteydet sekä eSIM-tuen. 

Samsung on nostamassa kellojen tallennustilanmäärää nykyisestä 16 gigatavusta 32 gigatavuun. Suuremman tallennustilan ansiosta kelloon voidaan tallentaa esimerkiksi enemmän musiikin offline-kuuntelua varten.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiemmat huhut kertovat, että kello olisi Samsungin ensimmäinen tuote, josta löytyy 3 nanometrin prosessilla valmistettu Exynos-piiri. Piirin kerrotaan olevan jopa 50 prosenttia energiatehokkaampi verrattuna Galaxy Watch 6 -kellon Exynos W930 -piiriin. Exynos W930 -piiri on valmistettu 5 nanometrin prosessilla. 

Kellosta löytyy Googlen WearOS -käyttöjärjestelmä, jota Samsung on käyttänyt kelloissaan Galaxy Watch 3 -kelloista lähtien oman Tizenin-käyttöjärjestelmän tilalla.

Lähde: SamMobile 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung