VivoYleinen

Vivo julkisti taittuvanäyttöiset X Fold 3- ja X Fold 3 Pro -puhelimet

Vivo X Fold 3 Pro

Vivo on julkistanut tänään kaksi uutta taittuvanäyttöistä älypuhelinta, jotka ovat Vivo X Fold 3 sekä Vivo X Fold 3 Pro. Kyseessä ovat toistaiseksi Vivon parhaimmat, nopeimmat ja ohuimmat taittuvat puhelimet.

Perusmalliin on saatu Qualcommin viime vuoden Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, mutta X Fold 3 Prossa on tämän hetken uusin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri. Molemmissa puhelimissa on 6,53 tuuman kokoinen ulkonäyttö sekä 8,03 tuuman kokoinen sisäinen näyttö, joista molemmissa on 120 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivo X Fold 3 -puhelimessa on kolme 50 megapikselin tasoista takakameraa, jotka ovat pääkamera, ultralaajakulmakamera sekä telekamera. Vivo X Fold 3 Prossa on 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 50 megapikselin ultralaajakulmakamera, mutta 3-kertainen telekamera on nyt tarkkuudeltaan 64 megapikseliä.

Perusmallissa on pienempi 5500 milliampeeritunnin akku, kun taas pro-versioon on saatu vieläkin suurempi 5700 milliampeeritunnin akku. Perusmallia ladataan langallisesti 80 watin teholla ja pro-malli tukee 100 watin langallista latausta sekä 50 watin langatonta latausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivo on saanut pro-versiosta myös IPX8-luokituksen mukaisesti vedenkestävän, mutta perusmallissa on vain IPX4-luokitus. Vivo X Fold 3 on paksuudeltaan suljettuna 10,2 millimetriä ja Vivo X Fold 3 Pro on vastaavasti 11,2 millimetrin paksuinen.

Vivo X Fold 3 on saatavilla Kiinassa edullisimmillaan 6999 juanin hintaan ja Vivo X Fold 3 Pro on vastaavasti saatavilla 9999 juanin hintaan. Suoraan muunnettuna hinnat olisivat 895 euroa sekä 1278 euroa. Puhelimia ei odoteta myyntiin Euroopassa.

Lähde: Vivo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Vivo