SamsungYleinen

Samsung Galaxy Watch Active 2 -kellosta tiedetään nyt lähes kaikki – Uusia kuvia ja tietoja paljastui

Samsung Galaxy Watch Active2

Pian julkaistava Samsung Galaxy Watch Active 2 on ollut viime viikkoina useasti vuotojen sekä huhujen kohteena. Tällä kertaa Samsung-uutisointiin keskittynyt Sammobile-sivusto on julkaissut uusia tietoja tulevasta kellosta.

Aikaisemmin Galaxy Watch Active 2 -kellosta on nähty muun muassa vuotokuvia sekä kuultu teknisiä tietoja luotettavista lähteistä. Tuorein vuoto vahvistaa, että kellossa tullaan näkemään mielenkiintoinen kosketuskehys. Samsung on useissa älykelloissa käyttänyt kääntyvää ohjauskehystä, mutta nyt uutuuskellossa se tullaan korvaamaan kosketuskehyksellä. Uuden toteutuksen ansiosta käyttäjä voi pyyhkäistä kellon reunoilta ja ohjata käyttöliittymää tällä tavalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Watch Active 2 tullaan näkemään kahdessa kokoversiossa, joista toinen on 44 mm ja toinen 40 mm, joiden painot ovat 36 grammaa sekä 31 grammaa. Suuremmassa kellossa on 1,4 tuuman pyöreä Super AMOLED -näyttö 360 x 360 pikselin tarkkuudella ja pienemmässä versiossa on vastaava näyttö, mutta 1,2 tuuman koossa. Kellojen näyttöjä suojaa Gorilla Glass DX+ -lasi ja kellojen rakenne on jopa MIL-STD-810G-standardin mukaisesti iskunkestävä.

Tuorein vuotokuva Galaxy Watch Active2 -älykellosta.

Samsung tulee hyödyntämään kellossa tuttua Exynos 9110 -järjestelmäpiiriä, joka oli myös edeltäjäversiossa. Kellosta on tulossa tuttuun tapaan Bluetooth- ja LTE -versiot, joissa molemmissa on 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa, mutta RAM-muistia on Bluetooth-versiossa 768 megatavua ja LTE-versiossa 1.5 gigatavua. Akunkestosta vastaa 44 mm versiossa 340 milliampeeritunnin akku ja pienemmässä 40 mm versiossa on 247 milliampeeritunnin akku. Kellojen odotetaan saavan myös EKG:n ja kaatumisentunnistuksen ensi vuoden aikana, vaikka niistä tullaan puhumaan jo julkaisun aikaan.

Galaxy Watch Active 2 tulee saamaan myöskin ensimmäistä kertaa Samsungin älykelloissa Bluetooth 5.0 -yhteyden. Bluetooth 5.0 tuo mukanaan muutamia hyödyllisiä ominaisuuksia, joista tärkein on laajempi yhteysetäisyys kellon ja puhelimen välillä. Bluetooth 5.0 on myös selvästi virtapihimpi kuin edeltävä Bluetooth 4.2 -versio.

Huhujen mukaan Galaxy Watch Active 2 on tulossa saataville ruostumattomasta teräksestä sekä alumiinista valmistettuina versoina molemmissa kokoluokissa. Väriversiot musta ja hopea pitäisi olla tarjolla koko kellomallistolle, mutta vaaleanpunainen versio on tarjolla 40 mm ja 44 mm alumiinirakenteisille versioille. Lisäksi kultainen versio on saatavilla ruostumattomasta teräksestä rakennetuissa kelloissa. LTE-version kerrotaan tulevan tarjolle vain ruostumattomasta teräksestä valmistettuun versioon.

Samsung ei ole vielä vahvistanut, milloin Galaxy Watch Active 2 tullaan julkaisemaan, mutta todennäköisesti kello nähdään Galaxy Note 10 -puhelimien rinnalla 7. elokuuta New Yorkissa pidettävässä julkaisutilaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Watch Active 2 (40mm/44mm) tekniset tiedot:

  • Näyttö: 1,2 tai 1,4 tuumaa / Super AMOLED / 360 x 360
  • Järjestelmäpiiri: Samsung Exynos 9110
  • RAM-muisti: 768 Mt (Bluetooth) tai 1.5 Gt (LTE)
  • Tallennustila: 4 Gt
  • Akku: 247 mAh tai 340 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Tizen OS
  • Paino: 31 g ja 36 g
  • Värit: musta, hopea, vaaleanpunainen, kulta

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung