ElisaOnePlusYleinen

OnePlus 7 Pro 5G:n toimitukset alkoivat Suomessa

OnePlus 7 Pro 5G

OnePlus on vihdoin aloittanut Suomessa toimittamaan OnePlus 7 Pro 5G -puhelinta operaattori Elisan kautta. Jo kesäkuun alussa OnePlus kertoi aloittaneensa ennakkomyymään ensimmäistä 5G-puhelintaan 899 euron hintaan.

Nyt uutuus on tullut kuluttajien saataville, sillä Elisa on aloittanut puhelimen toimitukset Suomessa. Elisan verkkokaupan mukaan OnePlus 7 Pro 5G -puhelinta on tällä hetkellä reilusti varastossa. Lisäksi OnePlus vahvisti SuomiMobiilille toimituksien alkaneen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 7 Pro 5G -puhelimessa on samat ominaisuudet kuin jo myynnissä olevassa OnePlus 7 Prossa. Puhelimet ovat myös samankokoiset. Molemmissa on sulava 90 hertsin näyttö, Qualcomm Snapdragon 855 -prosessori, UFS 3.0 -muisti, Dolby Atmos -kaksoisstereokaiuttimet, uusi kolmoiskamerajärjestelmä sekä 4000 milliampeeritunnin akku, jotka takaavat huippuluokan käyttökokemuksen.

5G-yhteyden myötä muun muassa sisältöjen lataaminen ja striimaus nopeutuvat ja pelaamisesta saa uudenlaisen kokemuksen. Elisa on tuonut aikaisemmin myyntiin jo 5G-liittymat. Elisan 5G-liittymiä on saatavilla kahdessa eri nopeusluokassa, 1 Gbit/s sekä 600 Mbit/s. Aikaisemmin Elisa on tuonut Suomessa myyntiin jo ZTE Axon 10 Pro 5G– sekä Huawei Mate 20X 5G -puhelimet.

Uusi OnePlus 7 Pro 5G -versio maksaa Suomessa 899 euroa ja se on tarjolla Nebula Blue -värisenä 8 gigatavun RAM-muistilla sekä 256 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Lue myös SuomiMobiilin arvostelu OnePlus 7 Prosta. 

Lähde: OnePlus 7 Pro 5G (Elisan verkkokauppa)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa