SamsungYleinen

Samsung julkisti kestävän parivaljakon – Galaxy Xcover7 ja Galaxy Tab Active5 ovat luotu rajumpaan käyttöön

Samsung on julkistanut tänään kaksi uutta kestävärakenteista laitetta, jotka ovat Galaxy Xcover7 -puhelin sekä Galaxy Tab Active5 -tabletti. Laitteet on suunniteltu kestämään rajumpaakin käyttöä, jonka lisäksi Samsung on panostanut vahvasti yksityisyyteen.

”Samsung ymmärtää, että yritykset kohtaavat ennennäkemättömiä haasteita ja mahdollisuuksia, ja he tarvitsevat laitteita, jotka pysyvät mukana dynaamisissa tarpeissa”, sanoi Jerry Park, Samsungin MX-liiketoiminnan johtaja ja Global Mobile B2B -tiimin varatoimitusjohtaja. ”Siksi loimme Galaxy XCover7:n ja Galaxy Tab Active5:n, viimeisimmät kestävät laitteet etulinjassa työskenteleville. Nämä laitteet eivät ole vain tehokkaita ja monipuolisia, vaan myös kestäviä ja turvallisia, mikä tekee niistä täydelliset kumppanit työntekijöille, jotka tarvitsevat pysyäkseen yhteydessä, tuottavina ja turvassa missä tahansa tilanteessa.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmat uutuuslaitteet ovat IP68-luokiteltuja, joten ne kestävät vettä sekä pölyä. Galaxy Xcover7 on myös rakennettu noudattaen MIL-STD-810H-sotilasstandardia, ja se on suunniteltu kestämään iskuja sekä pudotuksia jopa 1,5 metrin korkeudesta. Galaxy Tab Active5 on vastaavasti suunniteltu kestämään 1,8 metrin pudotukset käyttämällä mukana tulevaa suojakuorta.

Galaxy Xcover 7 -puhelimessa on Gorilla Glass Victus+ -lasipinta ja vastaavasti Galaxy Tab Active5 -tabletissa on Gorilla Glass 5 -lasipinta. Laitteiden näyttöjen herkkyyttä voidaan myös säätää, joka helpottaa käyttöä esimerkiksi hanskat kädessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Xcover 7 -puhelimessa on 6,6 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on 20:9-kuvasuhde. Näytössä on myös Full HD+ -tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus.

Samsung hyödyntää MediaTekin kehittämää 6 nanometrin prosessilla valmistettua Dimensity 6100+ -järjestelmäpiiriä, joten tuettuna on 5G-yhteydet. RAM-muistia on 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua. Muistikorttia tuetaan yhteen teratavuun asti.

Puhelimen takaosassa on 50 megapikselin kamera, jonka rinnalla on LED-salamavalo. Etuosassa on 5 megapikselin kamera. Akku on kooltaan 4050 milliampeerituntia ja sen voi myös irrottaa. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat USB-C-liitin, kuulokeliitin, POGO-pinnit sekä Bluetooth 5.3. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 14.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab Active5 -tabletissa on 8 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 16:10-kuvasuhde, WUXGA-tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa 5 nanometrin piiri, joka on nähtävästi Exynos 1380.

Samsung on saanut tablettiin 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on muistikortti aina yhteen teratavuun asti.

Tabletin takaosassa on 13 megapikselin kamera, jonka kaverina on LED-salamavalo. Etuosassa on 5 megapikselin kamera. Akku on kooltaan 5050 milliampeerituntia ja se on myös käyttäjän vaihdettavissa.

Galaxy Tab Active5 tarjoilee sormenjälkilukijan, USB-C- ja kuulokeliittimen sekä POGO-pinnit. Tuettuna on myös S Pen -kosketusnäyttökynä. Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan Android 14.

Molemmat uutuudet tulevat saataville tammikuussa, mutta Samsung ei vielä vahvistanut mitään yksityiskohtia Suomen osalta.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung