SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Flip 6 ja Galaxy Ring paljastuivat – Tällaiset akut ovat luvassa

Tältä odotetaan Galaxy Z Flip 6:n näyttävän.

Samsung valmistautuu julkaisemaan uusia tuotteita mahdollisesti heinäkuun alkupuolella. Odotettavasti luvassa ovat uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold 6 sekä Galaxy Z Flip 6, mutta myös pitkään odotettu Galaxy Ring -älysormus. Nyt laitteet ovat saaneet sertifikaatin, josta paljastuu yksityiskohtia.

Yhdysvaltalainen FCC on listannut Galaxy Z Flip 6:n ja Galaxy Ringin tietokannassaan. Tiedostoista on voitu löytää tietoja laitteiden akuista. Galaxy Z Flip 6 on saamassa kaksi akkua, joiden koot ovat 1097 ja 2790 milliampeerituntia. Yhteensä akut tarjoavat 3887 milliampeerituntia, joten Samsung saattaa mainostaa laitetta 3900 tai 4000 milliampeeritunnin akulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edeltäjäversiossa oli 3700 milliampeeritunnin akku, joten parannusta on tulossa jonkin verran. Lisäksi aikaisemmat tiedot ovat paljastaneet Galaxy Z Flip 6:n saavan 25 watin tehoisen latauksen, joten siihen ei olla saamassa parannusta.

Galaxy Z Flip 6 on nähty viime aikoina myös Geekbench-suorituskykytestin tietokannassa. Sen kautta on vahvistunut Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiirin käyttäminen, 8 gigatavun RAM-muisti sekä Android 14 -käyttöjärjestelmä. Kameroista on myös saatu tietoja, sillä puhelimeen on tulossa ainakin 50 megapikselin pääkamera f/1.8-aukolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Ring on toinen tuote, joka on nähty sertifikaateissa hiljattain. Samsung on tuomassa älysormuksen tarjolle useissa kokoversioissa aina koosta 5 kokoon 12 asti. Sertifikaatit kertovat kokojen 5, 6 ja 7 tarjoavan 17 milliampeeritunnin akun, kokojen 8, 9, 10 ja 11 tarjoavan 18,5 milliampeeritunnin akun sekä koko 12 tarjoaa suurimman 22,5 milliampeeritunnin akun.

Galaxy Ring on saamassa myös Bluetooth LE- ja Bluetooth 5.4 -yhteydet.

Samsung julkistanee uudet tuotteensa 10. heinäkuuta Unpacked-tilaisuudessa. Toistaiseksi Samsung ei ole päivämäärää itse kuitenkaan vahvistanut.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung