SamsungYleinen

Samsung ja Universal Music toteuttavat Music Galaxy -musiikkikonseptin – tarjoaa live-elämyksiä artistien kanssa

Samsung Music Galaxy -kokonaisuus käynnistyy Isac Elliotin toimesta. / Kuva: Samsung

Samsung on lanseerannut uuden Music Galaxy -konseptin, jonka tavoitteena on tarjota musiikin ja keikkojen ystäville eksklusiivisia live-elämyksiä. Uusi konsepti nostaa esille kotimaisen musiikkikentän kiinnostavimpia kykyjä.

Music Galaxy -lavalle tulee kuluvan vuoden aikana nousemaan Samsungin mukaan niin asemansa vakiinnuttaneita tähtiä kuin musiikkialan kiinnostavimpia tulokkaita. Jokaisessa keikassa on uniikki kulma. Artistit ovat tiiviisti mukana tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa aina illan kulusta ja keikasta visuaaliseen ilmeeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Samsung innovoi ja luo teknologioita, jotka murtavat esteitä ja auttavat ihmisiä tekemään asioita, jotka vielä hetki sitten tuntuivat mahdottomilta. Uusi Samsung Music Galaxy -konsepti on osa tätä pitkää jatkumoa. Haluamme auttaa idearikkaita ja rajoja rikkovia artisteja matkalla kohti unelmiaan ja antaa samalla musiikin ystäville huikeita elämyksiä”, kertoo Samsung Suomen tuotemarkkinointipäällikkö Jouni Immonen.

Ensimmäinen Samsung Music Galaxy -kokonaisuus käynnistyy Isac Elliotin kanssa. Muun muassa 20min ja Makso mitä makso -hiteillään tunnettu tähti tulee soittamaan kolmella ainutlaatuisella keikalla myös vielä julkaisematonta musiikkia. Tämän lisäksi jokaisen keikan aikana lavalle nousee artistin valitsemia yllätysesiintyjiä. Samsung Music Galaxy -konseptia mukana on toteuttamassa Universal Music.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Nuorten musiikinkulutuksen keskiössä ovat erityisesti uuden musiikin ja artistien löytäminen, niiden jakaminen ystäville sekä uniikit livetapahtumat. Elämyksellisyys tulee korostumaan markkinoinnissa entisestään, ja Samsung Music Galaxylla haluamme olla suunnannäyttäjä tässä. Olemme todella innoissamme yhteistyöstä”, kertoo Emmi Leinonen, Universal Musicin Senior Brand Partnerships Manager.

Ensimmäiset Samsung Music Galaxy -keikat järjestetään Helsingissä 21. huhtikuuta, Tampereella 27. huhtikuuta ja Turussa 3. toukokuuta.

[maino]

Konseptista erilaisen tekee se, että lippuja keikoille voi voittaa Samsungin musicgalaxy.fi-kampanjasivuston kautta. Samsungin mukaan kilpailuihin voivat osallistua 18-vuotta täyttäneet ja Suomessa asuvat henkilöt. Jokaiseen tapahtumaan valitaan 100 voittajaa satunnaisarvonnalla.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung