SonyYleinen

Huippuluokan Sony WF-1000XM5 -kuulokkeet esillä vuodossa – ovat aikaisempaa kompaktimmat

Sony WF-1000XM5

Sony julkistaa usein kahden vuoden välein uusia kuulokemalleja, ja tänä vuonna on täyslangattomien WF-1000XM5-kuulokkeiden vuoro. Kuulokkeet tulevat korvaamaan vuonna 2021 julkaistut monessa yhteydessä kehutut WF-1000XM5-kuulokkeet.

Uuden sukupolven nappikuulokkeet ovat hiljattain saaneet Yhdysvaltain FCC-viranomaisen sertifikaatin, josta on paljastunut mielenkiintoisia yksityiskohtia sekä kuvia. Kuvien perusteella WF-1000XM5-kuulokkeet tulevat olemaan selvästi kompaktimmat kuin edeltäjät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Latauskotelo tulee olemaan myös todennäköisesti pienempi ja samalla myös muita muutoksia on havaittavissa. Kotelon sisällä nähdään kaksi latauspinniä kuulokkeille aikaisemman kolmen sijasta. Latauskotelon materiaali näyttää olevan mattapintaista muovia, kuten edeltäjässä. Kotelon odotetaan tarjoavan myös aikaisempaa nopeamman latauksen.

LED-valo on siirretty kotelossa sisältä kotelon ulkopuolelle. Kuulokkeissa on myös langaton lataus, jota voikin odottaa. Sertifiointi paljastaa Sonyn valmistavan WF-1000XM5-kuulokkeet Kiinassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Sony voisi julkistaa nyt paljastuneet kuulokkeet. Odotettavasti julkaisu voisi tapahtua lähikuukausina. Tiedot kuulokkeista tulevat varmasti vielä tarkentumaan lähempänä julkaisua.

Lähde: Thewalkmanblog

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony