SamsungYleinen

Samsung julkaisee ensi viikolla Galaxy F22 -puhelimen – varusteltu massiivisella 6000 mAh akulla ja AMOLED-näytöllä

Samsung on vihdoin ensi viikolla julkaisemassa Galaxy F22 -puhelimen Intiassa, josta on kuultu useaan kertaan huhuja viime kuukausina. Samsungin mukaan puhelin julkaistaan tiistaina 6. heinäkuuta, mutta jo nyt Galaxy F22 -puhelimesta on paljastettu muutama varsin mielenkiintoinen ominaisuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy F22 tulee saamaan 6,4 tuuman näyttöpaneelin, joka perustuu Super AMOLED -tekniikkaan. Näytössä on myös HD+ -tarkkuus sekä korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Samsung on vahvistanut puhelimessa olevan 48 megapikselin tasoinen neloiskamera sekä massiivinen 6000 milliampeeritunnin akku. Samsungin julkaisemassa kuvassa puhelin on esillä mustassa väriversiossa, mutta Galaxy F22:n odotetaan tulevan tarjolle myös muissa väreissä.

Odotuksien mukaan Galaxy F22 olisi pääasiassa vain uudelleen brändätty Galaxy A22 4G -puhelin Intian markkinoille. Samsung on tehnyt joitain muutoksia, joista huomattavin on suurempi akku. Puhelimeen odotetaan myös MediaTekin kehittämää Helio G80 -järjestelmäpiiriä, kylkeen sijoitettua sormenjälkilukijaa sekä 15 watin pikalatausta. Galaxy F22 saanee myös 13 megapikselin etukameran.

Samsung esittelee uutuuspuhelimen Intian markkinoille 6. heinäkuuta, mutta globaalisti Galaxy F22 tuskin tulee saataville.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung