SamsungYleinen

Samsung julkaisee uuden Galaxy F13 -puhelimen 22. kesäkuuta – tarjoaa massiivisen akun

Samsung Galaxy F13

Samsung tulee julkaisemaan ensi viikolla, 22. kesäkuuta uuden Galaxy F13 -älypuhelimen Intian markkinoille. Kyseessä on uusi edullisemman hintapisteen älypuhelin, josta on nyt vahvistettu joitakin mielenkiintoisimpia teknisiä tietoja.

Intialainen jälleenmyyjä Flipkart on avannut sivuston, jossa paljastetaan Samsung Galaxy F13 -puhelimen tärkeimpiä tietoja jo ennen julkaisua. Kuvien perusteella puhelin jatkaa tuttua Samsungin muotoilua, sillä takaosassa on laatikkomainen kamera-alue ja etuosassa on pisaralovella varusteltu näyttö. Galaxy F13 on tulossa tarjolle kolmessa värissä, jotka ovat vihreä, sininen ja oranssi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on vahvistettu olevan LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Lisäksi akunkesto on suuren 6000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 15 watin tehoisella pikalaturilla. Galaxy F13 on saamassa 8 gigatavua RAM-muistia sekä RAM Plus -toiminnon, jolla voidaan laajentaa RAM-muistia virtuaalisesti.

Flipkartin julkaisemat kuvat vahvistavat Samsungin tarjoavan puhelimessa myös kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan, perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen sekä USB-C-latausliittimen. Toistaiseksi puhelimen tarkkaa järjestelmäpiiriä ei ole vahvistettu, mutta aikaisemmat vuodot ovat kertoneet käytössä olevan Samsungin itse kehittämä Exynos 850, jossa on 4G-modeemi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin on huhuttu, että Galaxy F13 olisi pitkälti sama laite kuin jo julkaistu Galaxy M13. Nähtävästi jonkin verran muutoksia tullaan saamaan, sillä näyttö on tarkempi, akku on suurempi ja muistia löytyy selvästi enemmän. Julkaisu on kuitenkin jo ensi viikolla, joten kovin kauaa tarkkoja tietoja ei tarvitse odottaa.

Lähde: Flipkart

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung