Yleinen

Ilmestyikö sinunkin televisioon tällainen valikko? Taustalla muutos Ylen, MTV:n ja Sanoman kanavilla

Uusi valikko on ilmestynyt moniin televisioihin Suomessa.

Oletko ihmetellyt mahdollisesti televisioon ilmestynyttä uutta valikkoa? Et ole yksin asian kanssa, sillä taustalla on laajempi muutos useilla tv-kanavilla. Ylen, MTV:n ja Sanoman tv-kanavilla on otettu käyttöön uusi HybridiTV-valikko, jonka kautta HybridiTV-palvelut ovat paremmin löydettävissä.

Löydät tutut palvelut suoraan näppärästi punaista nappia painamalla käynnistämättä erillisiä sovelluksia. Digitan mukaan HybridiTV-palveluiden käyttöaste on kasvanut merkittävästi uuden valikon myötä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valikosta näkyy kanavalle tultaessa meneillään oleva ohjelma ja kehote painaa kaukosäätimen punaista nappia. Kaukosäätimen punaista nappia painamalla saat näkyville kanavan lisäpalvelut esimerkiksi tv-yhtiön suoratoistopalvelun kuten Yle Areena, Ruutu ja MTV Katsomo.

Löydät myös ohjelmaoppaan, Aloita alusta -palvelun sekä ohjelmien yhteydessä olevat sovellukset kuten The Voice of Finlandin & Putouksen äänestyspalvelut. HybridiTV-palvelut tarjotaan osana tv-kanavia, joten tarjolla olevat palvelut vaihtelevat myös kanavittain.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Digita kehittää jatkuvasti yhdessä mediayhtiöiden kanssa HybridiTV-palveluita, jotka rikastuttavat katsomiskokemusta vain kaukosäätimen napin painalluksella. HybridiTV tuo internetin vuorovaikutteiset ominaisuudet myös televisioon. Avain palveluihin on uusittu HybridiTV-valikko.

HybridiTV-palvelut ovat saatavilla kaikkialla Suomessa Digitan AntenniTV:ssä ja kaikissa suurimmissa kaapeli-tv-verkoissa. Uudistus näkyy tällä hetkellä 1,3 miljoonassa televisiossa. HybridiTV-palvelut toimivat uudehkoissa älytelevisioissa, kunhan television on yhdistetty nettiin.

Lähde: Digitan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen