SamsungYleinen

Samsung julkaisee uudet huippulaitteensa kello 17.00 – katso tilaisuutta täältä!

Samsung järjestää tänään 11. elokuuta odotetun Unpacked-julkaisutilaisuuden, jossa tullaan vihdoin esittelemään virallisesti monesti huhutut uudet huippulaitteet. Samsungilta on lupa odottaa uusia taittuvanäyttöisiä puhelimia, älykelloja sekä kuulokkeita, jos aikaisemmat vuodot pitävät paikkansa. Tilaisuus alkaa kello 17.00 Suomen aikaa ja Samsung lähettää sen suorana YouTuben kautta.

Tilaisuuden tärkeimmät julkaisut ovat varmasti Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimet, jotka ovat Samsungin uuden sukupolven taittuvanäyttöiset laitteet. Samsung on tehnyt erityisesti Galaxy Z Fold 3 -malliin merkittäviä uudistuksia, joita ovat S Pen -kynä tuki sekä näytönalainen etukamera. Galaxy Z Flip 3 -mallissa tullaan näkemään aikaisempaa suurempi ulkopuolen näyttöpaneeli ja molemmat puhelimet ovat lisäksi vedenkestäviä. Galaxy Z Fold 3:n huhuihin voi tutustua tämän linkin takaa ja Galaxy Z Flip 3:n huhuihin vastaavasti tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Watch 4- ja Galaxy Watch 4 Classic -älykellojen tiedetään olevan Samsungin uusitut älykellot, jotka ovat aikaisempaa tehokkaampia sekä tarjoavat Googlen uuden Wear OS 3 -käyttöjärjestelmän ja 5 nanometrin Exynos W920 -järjestelmäpiirin. Tarkemmin Galaxy Watch 4 -sarjan älykellojen vuotoihin voi tutustua tämän linkin takaa. Viimeinen, mutta ei vähäisin tilaisuuden antimiin kuuluva laite on Galaxy Buds 2 -kuulokkeet. Samsungin on odotettu tarjoavan kuulokkeissa hyvää äänentoistoa ja melunvaimennuksen kohtuullisella hinnalla. Galaxy Buds 2 -kuulokkeiden vuotoihin voi tutustua tarkemmin tämän linkin takaa.

Samsungin suuri Unpacked-tilaisuus käynnistyy tänään 11. elokuuta kello 17.00 Suomen aikaa. Tilaisuutta voi katsoa alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Samsung