HonorYleinen

Näyttääpä tutulta! Väitetty live-vuotokuva Honor Magic 3 Pro+ -puhelimesta paljastaa jättimäisen kameran

Huaweista irtautunut Honor tulee julkaisemaan huomenna 12. elokuuta globaalisti uudet Magic 3 -sarjan huippupuhelimet, mutta kovinkaan paljoa puhelimista ei vielä tiedetä. Honor on vahvistanut yksittäisiä tietoja viimeisien viikkojen aikana, mutta nyt nettiin on vuotanut väitetty kuva Honor Magic 3 Pro+ -älypuhelimesta.

Honor Magic 3 Pro+ on todennäköisesti tulevien puhelimien kärkimalli, jossa on kaikista kehittyneimmät ominaisuudet. Uudessa kuvavuossa puhelin on esillä ensimmäistä kertaa takaosasta katsottuna ja laite näyttää yllättävän tutulta. Honor Magic 3 Pro+ muistuttaa hyvin vahvasti jo Huawein julkaisemaa Porsche Design Huawei Mate 40 RS -älypuhelinta, sillä takaosassa on kulmikas kamera-alue. Kuva paljastaa kamera-alueen olevan todella suuri suhteutettuna puhelimen kokoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa on pystysuoria viivoja, jonka lisäksi esillä ovat kaikki kamerat. Kuva paljastaa myöskin aikaisemman tiedon viidestä sensorista laitteen takaosassa, joista kuitenkin vain neljä ovat kameroita ja todennäköisesti yksi ”reikä” pitää sisällään laserautomaattitarkennuksen. Pääkamera on todennäköisesti keskellä ja vasemmassa yläreunassa on jonkinlainen periskooppikamera.

Huhujen mukaan pääkamera olisi tarkkuudeltaan 50 megapikseliä ja sen rinnalla olisi 64 megapikselin ultralaajakulmakamera, 64 megapikselin periskooppikamera sekä 64 megapikselin neljäs kamera, jonka toiminnasta ei ole tarkkaa tietoa. Laitteen takaosassa on myöskin 100x-teksti, joka viittaisi zoomaukseen ja 1/1.28” tarkoittaa pääkameran sensorin kokoa. Lisäksi takaosassa on vahvistus 11-90 mm polttovälille kamerajärjestelmässä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myöskin Honor Magic 3 -puhelimen myyntipakkauksista on vuotanut kuva, joka ei kuitenkaan paljoa paljasta.

Honor on aikaisemmin kertonut Magic 3 -puhelimien saavan muun muassa Qualcommin uuden Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiirin. Lisäksi puhelimissa on vahvistettu olevan auringonlaskun inspiroima värimaailma sekä vedenkestävä rakenne. Vuotokuvissa puhelimen takaosasta on paljastunut myös viisi kamerasensoria, joten Magic 3 -puhelimissa on panostettu suuresti kameroihin.

Honor tulee esittelemään Magic 3 -puhelimet torstaina 12. elokuuta, joten kovin kauaa loppujakin tietoja laitteista ei tarvitse enää odottaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor