SamsungYleinen

Samsung julkaisi 229 euron hintaiset Galaxy Buds Pro -kuulokkeet

Uusien älypuhelimien rinnalla Samsung on tänään esitellyt myös huippuluokkaiset täyslangattomat nappikuulokkeet, jotka kantavat nimeä Galaxy Buds Pro. Kyseessä on Galaxy Buds+ -kuulokkeiden seuraajat, ja nyt Galaxy Buds Prot tarjoavat hieman uusia ominaisuuksia, joista tärkein on varmasti aktiivinen taustamelun vaimennus.

”Kuluttajat etsivät kuumeisesti teknologiaa, joka auttaa heitä sopeutumaan uudenlaisiin rutiineihin ja elämäntyyleihin. Tämä on johtanut sekä langattomien kuulokkeiden markkinan kasvuun että kuluttajien vaatimusten ja odotusten kehittymiseen. Galaxy Buds Pron avulla tarjoamme asiakkaillemme uniikin äänikokemuksen, joka tekee jokaisesta päivästä hauskemman”, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Buds Liven innovatiivinen ja ikoninen muotoilu on ohjannut osaltaan myös Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden uudistunutta ja ergonomista muotoa. Luonteenomainen muotoilu tekee laitteesta vähemmän näkyvän korvassa ja samalla parantaa äänenlaatua. Kontaktipintaa korvan ja simpukan välillä on myös pienennetty, mikä parantaa käyttömukavuutta. Kuulokkeet ovat vedenpitävät IPX7-luokituksen mukaisesti. Kyseessä on kaikkein korkein vedenpitävyysluokitus Galaxy Buds -sarjan tuotteissa.

Samsung on toteuttanut Galaxy Buds Pro -kuulokkeista tulpalliset, joka auttaa kuulokkeita pysymään korvissa sekä vaimentamaan melua. Lisäksi kuulokkeissa on aktiivinen taustamelunvaimennus (ANC), jonka kerrotaan vaimentavan melua jopa 35 desibelillä, joten taustalla olevat äänet pitäisi suodattua hyvin pois. Galaxy Buds Pro tarjoaa myös uuden 3D-tilaäänen, jolloin ääni saadaan toistettua kuulokkeista kolmiulotteisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden Ambient Sound -toiminnon avulla on mahdollista korostaa lähiympäristön ääniä yli 20 desibelillä eli ääntä voi säätää omien tarpeidensa mukaan. Kyseinen toiminto on täydellinen kiireisille multitaskaajille, esimerkiksi etätöitä lastenhoidon ohessa tekeville tai lenkkeilijöille, jotka haluavat samalla seurata ympäristönsä liikennettä.

ANC- ja Ambient Sound -toiminnot toimivat myös automaattisesti yhteen ja optimoivat ääntä mukautuen ympäristöön. Galaxy Buds Pro -kuulokkeet tunnistavat, milloin käyttäjä puhuu, ja voivat automaattisesti nostaa tai laskea ympäristön äänten voimakkuutta. Kuulokkeet voivat myös automaattisesti pysäyttää musiikin huomatessaan käyttäjän puhuvan, vaikka Ambient Sound -toiminto olisi päällä tai ANC-toiminto olisi pois päältä.

Kuulokkeissa on 11 millimetrin bassoelementti sekä 6,5 millimetrin diskanttielementti, ja Samsung lupaakin äänenlaadun olevan erinomainen. Akunkestoltaan Galaxy Buds Prot ovat myös hyvällä tasolla, sillä kuulokkeissa on 28 tunnin kokonaiskäyttöaika, joka saavutetaan latauskotelon avustuksella. Itse kuulokkeissa on 61 milliampeeritunnin akut, kun taasen kotelossa on suurempi 472 milliampeeritunnin akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Buds Pro -kuulokkeet ovat tulossa myyntiin Galaxy S21 -mallien rinnalla, ja hintaa kuulokkeilla on 229 euroa. Kuulokkeet ovat saatavilla kolmessa väriversiossa, jotka ovat violetti Phantom Violet, musta Phantom Black ja hopea Phantom Silver. Galaxy Buds Prot tulevat saataville valikoiduilla markkinoilla 15. tammikuuta alkaen 229 euron hintaan.

Lähde: Samsungin materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Eivät vedä vertoja Vola 2. Tiedän kyllä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung