SamsungYleinen

Samsung julkaisi edullisen Galaxy M12 -älypuhelimen – tarjoaa 6000 mAh akun ja 48 MP pääkameran

Samsung Galaxy M12

Samsung on esitellyt Vietnamissa uuden edullisemman hintapisteen Galaxy M12 -älypuhelimen. Kyseessä on pitkälti sama puhelin kuin Suomessakin jo julkaistu Galaxy A12, mutta tällä kertaa Samsung on toteuttanut laitteeseen hieman suuremman akun ja tuonut mukaan päivitetyn järjestelmäpiirin.

Galaxy M12 tarjoaa 6,5 tuuman HD+ -näyttöpaneelin, jossa on pisaramainen lovitoteutus. Tehoista on vastaamassa kahdeksanytiminen 2 GHz:n järjestelmäpiiri, mutta Samsung ei paljasta tarkempia tietoja tämän osalta. Todennäköisesti järjestelmäpiirinä toimii Samsungin itse kehittämä Exynos 850. Puhelimessa on myös 3, 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia sekä 32, 64 ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on laittanut Galaxy M12:n takaosaan neloiskameran, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Puhelimen etuosassa on yksi 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Galaxy M12 tarjoaa massiivisen 6000 milliampeeritunnin akun, jota ladataan 15 watin pikalatauksella. Laitteessa on myös kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija. Samsung on julkaissut puhelimen kolmessa värissä, jotka ovat harmaa, sininen sekä vihreä. Vietnamissa Galaxy M12 on saatavilla tästä päivästä lähtien 32 ja 64 gigatavun muistivarianteissa.

Lähde: Samsung Galaxy M12 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Samsungin Galaxy M -sarjan älypuhelimethan eivät yleensäkään ole tulleet myyntiin Euroopassa, vaan vain muilla markkina-alueilla.

  2. Vietnamissa tuon suositushinta näyttäisi olevan perus-muisti/tallennustila -variantilla
    5,750,000 Vietnamin đồng (VND), eli noin 235 euroa,
    eli melko tyyris luuri sikäläiseen ansiotasoon nähden.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung